Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy lány nem szereti, ha kinyalják?
Exem ilyen volt. Kiábrándítónak találtam.
Én meg a cumiért nem rajongok. (bár nem is zavar, csak hidegen hagy)
Biztos van ilyen,bár számomra ez szinte hihetetlen.
Lehet,hogy csak nem volt része jó nyalásban,gátlásos,szégyenlős vagy szimplán csak nem izgatja a dolog.
Minden esetre fura :)
Én lány vagyok és nemhogy nem szeretem, de egyenesen utálom! :((
Az exem nem hitt nekem és mindenáron megpróbálta erőltetni a dolgot. Párszor hagytam, az ő kedvéért, de csak ott feküdtem, néztem a plafont és a másnapi programjaimon töprengtem, meg hogy majd mit főzök vacsorára... vajon vettem-e vöröshagymát a lecsóhoz, stb. LOL
Komolyan mondom, kész röhej.. Ha hallotta volna a gondolataim, mentem lelankadt volna tőle és elment volna a kedve a szextől. XD
Nekem is ilyen volt a párom. az elő pár évben hallani sem akart róla. De nála az volt a gond, hogy szégyellte magát odalent, mert szerinte undorító a puncija. Csak úgy emlegette, hogy olyan mintha rongyosra kefélték volna és lóg ki mindenfelé. Nekem ez nagyon tetszett mindig is, és nem adtam fel.
Ma már engedi és élvezi is. Szerencsére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!