Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdtek el izgatni nagyon a melltartók? F
Figyelt kérdés
Tegnap meg láttam egy melltartóról egy képet, és akkor hirtelen nagyon fel izgultam rá, és az óta is nagyon kívánom. Most egy melltertó sokkal jobban fel tud izgatni, mint a női mell, vagy maga az egész nő. Persze fel tudok izgulni nőkre, de a melltartókra sokkal jobban tegnap óta. Még szűz vagyok, de most sokkal szívesebben vennék egy melltartót, és arra kiverni, miközben fogdosom, minthogy szexeljek egy igazi nővel. Miért van ez?2015. szept. 12. 06:27
1/3 anonim válasza:
Mert még igaziból nem szexeltél, de vágysz rá, azért.
2/3 A kérdező kommentje:
De a melltertó sokkal jobban izgat, mint a szex.
2015. szept. 12. 17:29
3/3 anonim válasza:
Szia
Szerintem keresd meg a melltartò tulajdonosàt...
S hidd el sokkal izgalmasabb lesz mit maga a melltartò ...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!