Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párok! Ti hogyan kezdtek neki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok! Ti hogyan kezdtek neki a szeretkezésnek?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy megbeszélitek, hogy márpedig mi most szexelni fogunk, vagy csak egymásnak estek?

Hogy néz ki nálatok az együttlét és kb mennyi ideig tart?

2015. aug. 11. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Hany eves vagy?!

Mi csak egymasnak esunk. Van h parom vacsora keszites kozben kivan meg mikor bugyiban es poloban fozok es elkezd csokolgatni.vagy ha mogem all mikozben ruhakat rakom a mosogepbe :)

De persze ha lefekudtunk es hozza bujok is rogton jelentkezik h akar valamit :)

2015. aug. 11. 11:29
 2/3 anonim válasza:
Sokszor mi is egymasnak esunk, ez i szerintem baromi jo erzes, de az is amikor az egesz kicsit gyengebb es mondjuk egy komoly beszelgetesbol lesz a szex. Olyankor egymas szemebe nezve beszelgetunk aztan simogatas , a baratom peldaul teljesen oda van ha sokaig kenyeztetem elotte :) ugyhogy sok puszilgatast kap meg persze enis es onnantol minden jon magatol:)
2015. aug. 11. 12:58
 3/3 anonim válasza:
Elozo vagyok, volt olyan hogy valami borzalmas baromsagon osszevesztunk, aztan megkivantuk egymast es teljesen odavoltunk , na akkor az egesz piciket vadabb volt, es imadtam
2015. aug. 11. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!