Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon túl tág a puncim? (lent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon túl tág a puncim? (lent részletesebben)

Figyelt kérdés
Még csak párszor szexeltem, a srác szerint szűk voltam, de félek,hogy hazudik. Nem éreztem semmi feszítő érzést, nem is fájt, mikor berakta. Meg volt amikor kicsúszott belőlem... És mindketten nagyon sokáig bírtuk, persze élveztük.
2015. szept. 12. 03:11
 1/6 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy a fiúnak van túl vékony?
2015. szept. 12. 03:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Hány ujjad fér be?
2015. szept. 12. 03:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Kellene egy kép róla, így nehéz megállapítani.
2015. szept. 12. 05:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Nedves voltál, ami normális, ennyi.
2015. szept. 12. 07:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell feszítő érzést érezni, csak síkos voltál. Nekem is ki szokott csúszni néhányszor a pénisz. Még nem vagy elég gyakorlott a mozgásban, majd belejössz.
2015. szept. 12. 07:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért is kicsúszhat, mert felizgultál és mivel eleve szűk vagy még jobban összehúzódtál amikor élveztél. Velem és a mostani barátnőmmel is volt egy rakás ilyen. Én élvezem :D Nem is mindig neked kell azt érezned, hogy szétrepedni kezdesz. Nem attól vagy szűk, hogy neked fáj. Nyugi.
2015. szept. 12. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!