Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy borotváljam le a puncim?
Figyelt kérdés
Próbáltam szőrtelenítő krémmel az csípett,próbáltam borotvàval borotvahab nélkül akkor húzta a szőrt és próbáltam borotvahabbal akkor pedig nem szedte le normálisan és azóta viszket. Mit csinàljak, hogy csupasz legyen a puncim? (Gyanta és társai ki vannak zárva :"D)2015. aug. 2. 17:45
2/15 anonim válasza:
Hagyd szőrösen én úgy szeretem!:P
3/15 anonim válasza:
Próbáld hab helyett szappannal :D
4/15 anonim válasza:
Ilyenre: [link] Ahh, de szexi! :3
7/15 A kérdező kommentje:
Kérlek titeket normális vàlaszokat küldjetek.Nagy napra készülök. C":
2015. aug. 2. 17:56
9/15 anonim válasza:
Simán borotva+hab ahogy írtad, az a legegyszerűbb. Leszedi az, csak próbáld újra, belejössz. Ha hosszú, akkor pár húzás után mindig mosd le a borotváról amit felszedett, azért nem viszi tovább.
10/15 anonim válasza:
Elektromos borotvád nincs? Én azzal csinálom, tökéletes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!