Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most borotváltam a puncim. Csak egy vékony kis csíkot hagytam ami kb olyan vastag mint a "puncivágat". Fiúk, nektek ez bejön vagy teljesen szedjem le a szőrt?
Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 11:46
2/12 anonim válasza:
Tetszik, szívesen megpuszilgatnám...
5/12 anonim válasza:
nem tudom elképzelni, küldhetnél képet privátban és akkor megtudom mondani h tetszik-e
6/12 anonim válasza:
Nekem is csikom van :) es eddig imadta minden ferfi aki latta.. Ahogy neked tetszik ugy hagyd. Vagy ha van parod kerdezd meg ot mit szeretne :) 23l
7/12 anonim válasza:
Ha egy konkrét srácnak akarsz tetszeni, őt kérdezd, ha magadnak, akkor se mást kérdezz. Hogy kinek milyen az ízlése, azt másképp is fel lehet itt tenni. Én szeretem, ha van egy kis csík, de nem a puncivágatnyi, hanem kb 1-2 ujjnyi jön be. Szerintem ettől lesz "karakteresebb!" a sok egyforma helyett. de barátnőmmel váltogatni szoktuk. nyáron mindketten leborotváltuk teljesen, az is jó, mikor a két csupasz bőrfelület összeér (itt a környékére gondolok)aztán van amikor meg valamilyen fazonírozott van...
9/12 anonim válasza:
az ugy szexi... :* sokan nem is azeretik a borotváltat... ez meg nem is szőrös nem is borotvált... ez egy kompromisszum... sőt elég izgató is tud lenni...
10/12 anonim válasza:
Kérdezd meg a pasidat hogyan szereti! /F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!