Lányok, nektek bejön ha egy fiúnak vastagabb combja, vádlija van és feszülős nadrágot hord? Vagy a feszülős nadrág jobban áll a vékonyabb alkatú embereken?
nekem csak az ilyen és az szűk, egyenes szárú gatyák jönnek be a fiúkon. vékony és vastagabb lábú fiúkon is jobban áll, mint egy trottyos trapéz nadrág.
de itt a képeken nem mindegyik ugyanolyan szűk. pl. a vastag lábasok közül a két szélső túl szűk, nem néz ki jól. de a többi igen.
25L
Nekem vastagabb lábon jobban bejön, mert eleve a vastag lábak jönnek be, a vékonyakat nem igazán találom férfiasnak, legalább kiemelni nem kéne őket szerintem. Viszont ezek a nadrágok már nagyon-nagyon passzosak, az első képen az első nadrág pláne nem tetszik, az anyaga és a színe még jobban rátesz. A második tetszik, a harmadik, negyedik elmegy, de nem örülnék ha a barátom ennyire passzos gatyókban járkálna az utcán, nagyon mindent megmutat :D.
A második linken a vékony srácokon azért néznek ki jobban a nadrágok, mert eleve nem simul rájuk annyira, nem azért mert vékony a lábuk.
Nem igazán tetszenek ezek a szűk gatyák fiúkon. Nem sok férfiasságot látok bennük. Még az első képen a második az, ami elmegy.
Nekem határozottan a vastagabb lábak tetszenek, de maradjon az egyenesszárúaknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!