Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van valami látható, viselkedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami látható, viselkedésbeli jele, ha egy férfi rég szexelt, kielégületlen?

Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs.
2015. szept. 11. 16:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez komoly? Te pasi vagy? Az ég világon semmiben sem nyilvánul meg a hiány?
2015. szept. 11. 16:18
 3/7 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Nálam nem. De a hormon által vezérelt kanok általában idegesek meg feszültek.
2015. szept. 11. 16:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem nagyon, max könnyebben beindulok és feláll, annyit szokott észrevenni
2015. szept. 11. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Gyakrabban áll fel a farkam.
2015. szept. 11. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez is olyan mint a többi butakérdés kategória. Minden embernél más, mint ahogy vannak aszexuális emberek, és szexmániások is. Embere válogatja. Ha engem kérdezel, énrajtam biztos van, mert veszem észre, olyankor teljesenőrült dolgokra lennék képes, és egyre kevésbé számít,hogy néz ki, csak legyen neki. Kielégülten egyébként nagyon válogatós vagyok.
2015. szept. 11. 17:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Arra is feláll, ha a legyek dugnak!
2015. okt. 1. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!