Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan nőre vágyom, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nőre vágyom, aki abban lelné az örömét, hogy megaláz engem?

Figyelt kérdés

22/F

léteznek egyáltalán ilyen nők az életben?

nem érdekel fizetős domina, meg semmilyen fizetős dolog, csak érdekel hogy léteznek-e a valós életben ilyenek.

2015. szept. 10. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért? Mert submissiv beállitottságú vagy. És igen, léteznek ilyen lányok. Probálj meg esetleg ilyen témájú oldalakon ismerkedni.
2015. szept. 10. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
miért pont nagymellű, szőke, svéd nőkre vágyom? Ha véletlenül van itt egy nagymellű szőke svéd nő, elmagyarázná nekem? Természetesen priviben is jó lesz! :D :D :D :D :D
2015. szept. 10. 14:38
 3/8 A kérdező kommentje:

tudsz ilyen oldalakat mondani?

Mr Pofon leállhatnál azzal, hogy mindenhova hozzászólsz, kezd unalmas lenni.

2015. szept. 10. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nem lett volna érthető a célzásom:

A "kérdésed" nyilvánvaló társkeresési hirdetés, de én nem jelentem, hanem aktívan tartom. Nagyon szívesen, máskor is.

2015. szept. 11. 00:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem par kereses celjabol irodott a kerdes.
2015. szept. 11. 00:50
 6/8 anonim ***** válasza:

jó akkor ashrak, smpixi, a szokásos

De amúgy ismerkedni inkább bdsm swingerpartykon érdemes, igaz hogy azok is húzósak de legalább nem a nőknek fizetsz hanem a szervezőknek

2015. szept. 11. 08:54
 7/8 anonim ***** válasza:
én megalázlak szóban is, megrugdosom az oldalad, megtaposom a hátad, megostorozlak szívesen. nem kell pénz, majd a férjemre gondolok.
2015. szept. 13. 13:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Lady Lavender!

Pontosan erre vágyom! Tényleg megtennéd velem ezt?

2015. szept. 13. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!