Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyom rá, hogy két csinos, fiatal nő leteperjen, és megerőszakoljon. Mi lehet ez nálam?
Nem vagyok szexhiányos, és nem érzem, hogy ki lennék éhezve. Ha ezt nem tapasztalom meg az életben, akkor sincs semmi, csak valahol mégis izgat.
Viszont ez nálam nem a szexről szól, hanem arról, hogy a két nő tökéletesen uralja a testemet, például egy elhagyott erdős részen. Védekeznék, de nem lenne menekvés. Egy nő nem tudna ilyen szinten uralkodni fölöttem, ezért írtam kettőt. De nem hiszem, hogy erre sor kerül, csak elmeséltem. :-)
Egy nő is tudna uralkodni rajtad, még egy gyenge törékeny nő is, ha előbb engeded magadat lekötözni, vagy megbilincselni.
Szexmentesen a lekötözős és uralkodós részre szép eséllyel találsz partnert, mondjuk például leteper, rád ül vagy rád lép, és azt csinál veled amit csak ő akar, pld tűrnöd kell hogy felpofoz, leköpdös, csúnyán beszél veled, elfenekel egy fakanállal, stb. Megerőszakolni legfeljebb csak akkor fog, ha ritka hihetetlen szerencsédre ő is pont erre vágyik, - ha nem vágyik rá, akkor nem az lesz, de hát a lényeg pont az, hogy az lesz, amit ő akar. Izgalmasnak így is elég izgalmas...
Ha ilyesmire (is) gondoltál, akkor keress rá arra a betűszóra, hogy "BDSM". Manapság magyarul is bőven van felvilágosító irodalom az erotikus legyőzősdi/megkötözősdi/leigázósdi témában. (A BDSM ennek az angol nevéből rövidítés, de magyarul is általában így hívják.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!