Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Rá se bírok nézni, pedig meg kell vele beszélnem (lent kifejtem, hátha érdekel valakit)
Röviden: barátom kedvéért kipróbáltam az anált, nem tetszett. Meg is mondtam neki, ő elfogadta. Aztán rá egy hónapra felvetette a hármas szex gondolatát. Két nő, egy férfi. Én ezt soha nem szerettem volna csinálni, főleg nem a pasimmal, mert tudom, hogy ez a megcsalás egy formája, csak nem akarják kimondani. Ha három ismeretlen, vagy csak szexkapcsolatban élők csinálják oké, de így nem. De mondom nem tagadom meg tőle, mert az anált sem csináljuk, nem akarom, hogy ne kapjon meg mindent (bár análhiány miatt nem panaszkodott, de csak gondolom nem mondta, hogy kell neki). Felhívott egy hivatásost. Feljött hozzánk, előtte barátom lezuhanyozott, mert munkából jött. Akkor a hölggyel beszélgettem, és mondta, hogy látja, hogy izgulok, de nehogy azt higgyem, hogy a párom meg akar csalni vagy ilyesmi, hogy ezt a férfiak másképp fogják fel. Mondom ő biztos jobban tudja, mint én. Igazából jobb kedvem is lett. De aztán. Mikor az orálra került a sor, már elment az önbizalmam, mert a hölgy sokkal mélyebben be tudta kapni a barátom péniszét, mint én. Végül én inkább csak a heréit nyalogattam, hogy inkább a hivatásos szopja, nyilván azt jobban élvezte. Jó, történtek a dolgok, egyszer amikor a nő az én puncimat ujjazta (azt nem akartam, hogy kinyaljon... mármint szeretem, ha nyalnak, de inkább férfi), akkor a barátom mögé állt és a fenekébe csúsztatta a péniszét, végül bele is élvezett. Ott vagyok neki én, és inkább a másik nőbe élvezett bele. Egyből keresett a tekintetével, és mondta, hogy "gyere szívem, kinyallak"... persze, hogy nehogy hisztizzek, hogy én nem elégültem ki... teljesen lefagytam, el is löktem magamtól és bementem a fürdőbe. Hallottam, hogy kifizeti a nőt (gondolom előre megbeszélték, hogy a nő lefoglal engem, és akkor majd ő análisan közösül vele), aztán beszélt volna velem, de én eljöttem. Utánam jött egy darabig, de aztán felrohantam egy buszra és hazajöttem. Azóta is hívogat.
Bizonyságot nyert, amit gondoltam: ez a megcsalás egy formája. Mivel ilyen élvezhetetlen velem a szex, ezért felhívott egy prostit. Egyrészt megalázónak érzem, mert alapból nem akartam a hármas szexet, másrészt azért szégyellem magam, mert ilyen szar vagyok az ágyban.
Ennek a kapcsolatnak szerintem semmi értelme, ha nem élvezi velem a szexet. Bár eddig ezt nem vettem észre, hogy ne élvezné, meg kapom a bókokat, de ez egyértelmű jelzése volt annak, hogy nem vagyok jó az ágyban. Meg láttam is, hogy az a hivatásos, hogy szop... nekem nem megy tövig a pénisze.
Ti ebben az esetben mit tennétek? Van esély arra, hogy ezen túl tudjak lépni? Vagy lehet, hogy a barátom ezzel akarta jelezni, hogy vége? Lehet, hogy nem is én fogok szakítani, hanem ő? De akkor miért kellett ilyen megalázóan csinálnia? Egyértelmű volt, hogy a másik nővel jobban élvezi, mint velem, hiszen belé élvezett és nem belém. És nyilván nem olyan szűk a vaginám, mint egy popsi, de kikérem magamnak, hogy tág lennék, még az intimtorna is megy.Vagy lehet, hogy ez nem is megcsalás volt? Igaza volt a prostinak? Mit csináljak, mit gondoljak?
Ha valaki elolvasta esetleg, és válaszolni kíván, kérlek, ne írjatok privátot, mert a barátnőm fiókjából vagyok bejelentkezve, mivel nekem nincs fiókom. Nem akarok az ő levelezésébe belefolyni.
Köszönöm, ha valaki végigolvasta.
Nahát, köszönöm a sok választ, nem gondoltam volna, hogy ezt a sok szöveget ennyien elolvassák. :)
Ugye, hogy azért rossz érzés, ha a másikba élvez bele? :/
Fogalmam sincs, hogy a prostik mit hagynak és mit nem, engem nagyon nem is érdekel. Igen, gumi nélkül volt, de először az én puncimban volt, utána ment a hölgyhöz, meg észrevettem, hogy először mindig velem foglalkozott, engem ujjazott először, és ki is nyalt, a másik nőt például nem nyalta ki, csak ujjazta. NEm tudom, hogy ennek van-e jelentősége. És még azt nem tudom hová tenni, hogy miután elélvezett, egyből jött hozzám, hogy kinyal... vajon mert érdekelte a kielégülésem, vagy mert ő is tudta, hogy én ezt rossz néven veszem (hogy másik nőbe élvezett)? És így akart kiengesztelni?
Felőlem felkeresheti, nem hiszem, hogy ezek után még folytatódna a kapcsolat. Persze megbeszélem vele...
17-köszönöm, megkeresek egy szakembert. :)
20-sajnálom, hogy így jártál, nagyon megalázó helyzetbe hozott Téged a szexpartnered. Már bocsánat a kérdésért - de akkor Téged már minek hívott?
Hogy őszinte legyek, nekem eszembe sem jutott eddig, hogy figyelembe kellene vennem a külsőinket. Remélem, hogy a külsőségek nem számítanak, mert nem akarok emiatt is "szenvedni" :D
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát! :)
Igen, egyetértek #22. Én is hibás vagyok, természetesen.
Köszi! :)
Igen, beszéltem vele. Szakítani akartam vele, de végül egy szünetben egyeztünk meg... Eléggé befolyásolható vagyok. :) Úgy beszéltük meg, hogy egy hétig nem keressük egymást, és ha utána vágyunk még egymásra, akkor jó lesz, ha jobban kivesézzük a dolgot (így is sokat beszéltünk róla, és nem győzött bocsánatot kérni... de most komolyan azért kér bocsánatot, mert élvezte a szexet? Úgy érzem, korlátozom őt.)
Lehet, hogy végül ő lesz az, aki azt mondja, hogy tovább ne legyünk együtt, bár ő szünetet sem akart, mert bizonygatta, hogy szeret stb. Lehet, hogy komolyan gondolta? Elég sápadt volt és rosszul nézett ki, és azt mondta, hogy fél, hogy elveszít... Lehet, hogy ebben az egy hétben megy, és kiéli magát. :D De hát, szíve rajta. :)
Én addig barátnőmnél leszek (nem lakunk együtt a barátommal, nem azért írom, csak vágyom a gyengéd szavak után. :))
Köszönöm a kérdésed, és a válaszokat is köszönöm!
Szia! Nem írok privátot, mert külön kérted, de szívem szerint inkább azt írnék, remélem még el fogod olvasni itt is. A válaszokat még nem olvastam el.
Mindjárt behányok. Hogy mehettél bele ebbe? Ilyen érzésekkel, felfogással, félelemmel, mint a tiéd nem szabadott volna, összetörték a szived. Soha többet nem szabad ezzel a fiúval szóbaállnod, ez amit csinált megcsalás, csak Te megengedted neki. Azért hívta oda azt a k*rvát, hogy valakit végre s*ggbedughasson, és a szemed láttára csinálta ezt, ennél még az is jobb lett volna, ha elmegy egyedül k*rvázni. Nem tudom elképzelni, hogy mit élnék át, ha ott előttem a barátom beleélvezne valaki másba, de mit lehet tenni, ennyire jó volt neki, nem bírta visszatartani, undoritó. Ha maradt egy egészen kicsi önbecsülésed akkor szedd össze minden erődet és dobd ki ezt az embert örökre, biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz és ezek után pláne nagyon nehéz, de így kell lennie. Ez az egész történet hányás.
Ui.: Remélem kamu, ha nem, kérlek írjatok privátot, szívesen fel is hívom a lányt.
Elolvastam a válaszokat. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de lehet nincs is jelentősége. Ez a fiú nem szeret téged, hiába mondja, vagy mondta azt. Átvert, manipulált azért, mert nem tudta valaki fenekébe tenni a farkát, ennyi volt erre az indok, az ilyen ember nem szeret. Lesz melletted olyan, aki ennél többre fog becsülni, jobban fog tisztelni. És itt nem arról van szó, hogy Te engeded az anált vagy nem.
Van egy dolog amire egy ember vágyik tőled, nem tudod megadni, vagy nem akarod megadni ezt neki, ő erre úgy csinál, mintha ez nem lenne baj, nem érdekli, nem hozza fel, de aztán rábeszél valamire és a saját szemed láttára teszi meg ezt a dolgot valaki mással. És lehetne ez akár egy apró dolog is, akkor is árulás, egy szemét dolog szerintem, de ráadásul szexről van szó, anális szexről és arról, hogy beleélvezett.
#25-26 - köszönöm a válaszaidat, bocsánat, csak most tudtam elolvasni őket. Egyetértek Veled, szerintem is csúnya dolog volt tőle, de én is hibás vagyok természetesen, hiszen ennyire alárendeltem magam neki. Ő igazából csak kihasználta a helyzetet.
Múlt hét pénteken beszéltem vele (akkor telt le az egy hetes szünet) és szakítottam vele. Próbált meggyőzni, úgy láttam, hogy szomorú, de aztán nem keresett pár napig. Viszont most megint hívogat, hogy gondoljuk ezt át mégegyszer. :/ Nem tudom... nagy rajtam a nyomás, de nem akarok neki engedni. Most emiatt kissé depresszív hangulatban vagyok, mindent rengetegszer átgondolok, de nem jutok dűlőre. Bár nem hinném, hogy jó vége lenne, ha újra összejönnénk. NEm is értem, miért akarja. Gondolom megszokás miatt. Én már többet soha nem tudnék benne megbízni, ő meg nem hozná fel többet ezeket a dolgait, ami azt jelenti, hogy korlátozom, mikor rengeteg nő van, aki szereti az anális szexet. Egy ilyen nővel nyilván jobb lenne neki is. Nem értem mit akar.
Bocsánat a szócséplésért.
És újfent köszönöm a válaszokat.
Nem én írtam ki a kérdést, hanem a barátnőm az én fiókomból, de azért válaszolok.
Szakítottak, b.nöm szerencsére nem fogadta vissza (rossz lett volna mind kettőjüknek). A pasi azóta iszik, mint a gödény, b.nőm meg egy fiúban sem tud megbízni, és teljesen leértékeli önmagát. Mármint eddig is önbizalomhiányos volt, de most katasztrofális a helyzet. :/
Köszi a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!