Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Rá se bírok nézni, pedig meg kell vele beszélnem (lent kifejtem, hátha érdekel valakit)
Röviden: barátom kedvéért kipróbáltam az anált, nem tetszett. Meg is mondtam neki, ő elfogadta. Aztán rá egy hónapra felvetette a hármas szex gondolatát. Két nő, egy férfi. Én ezt soha nem szerettem volna csinálni, főleg nem a pasimmal, mert tudom, hogy ez a megcsalás egy formája, csak nem akarják kimondani. Ha három ismeretlen, vagy csak szexkapcsolatban élők csinálják oké, de így nem. De mondom nem tagadom meg tőle, mert az anált sem csináljuk, nem akarom, hogy ne kapjon meg mindent (bár análhiány miatt nem panaszkodott, de csak gondolom nem mondta, hogy kell neki). Felhívott egy hivatásost. Feljött hozzánk, előtte barátom lezuhanyozott, mert munkából jött. Akkor a hölggyel beszélgettem, és mondta, hogy látja, hogy izgulok, de nehogy azt higgyem, hogy a párom meg akar csalni vagy ilyesmi, hogy ezt a férfiak másképp fogják fel. Mondom ő biztos jobban tudja, mint én. Igazából jobb kedvem is lett. De aztán. Mikor az orálra került a sor, már elment az önbizalmam, mert a hölgy sokkal mélyebben be tudta kapni a barátom péniszét, mint én. Végül én inkább csak a heréit nyalogattam, hogy inkább a hivatásos szopja, nyilván azt jobban élvezte. Jó, történtek a dolgok, egyszer amikor a nő az én puncimat ujjazta (azt nem akartam, hogy kinyaljon... mármint szeretem, ha nyalnak, de inkább férfi), akkor a barátom mögé állt és a fenekébe csúsztatta a péniszét, végül bele is élvezett. Ott vagyok neki én, és inkább a másik nőbe élvezett bele. Egyből keresett a tekintetével, és mondta, hogy "gyere szívem, kinyallak"... persze, hogy nehogy hisztizzek, hogy én nem elégültem ki... teljesen lefagytam, el is löktem magamtól és bementem a fürdőbe. Hallottam, hogy kifizeti a nőt (gondolom előre megbeszélték, hogy a nő lefoglal engem, és akkor majd ő análisan közösül vele), aztán beszélt volna velem, de én eljöttem. Utánam jött egy darabig, de aztán felrohantam egy buszra és hazajöttem. Azóta is hívogat.
Bizonyságot nyert, amit gondoltam: ez a megcsalás egy formája. Mivel ilyen élvezhetetlen velem a szex, ezért felhívott egy prostit. Egyrészt megalázónak érzem, mert alapból nem akartam a hármas szexet, másrészt azért szégyellem magam, mert ilyen szar vagyok az ágyban.
Ennek a kapcsolatnak szerintem semmi értelme, ha nem élvezi velem a szexet. Bár eddig ezt nem vettem észre, hogy ne élvezné, meg kapom a bókokat, de ez egyértelmű jelzése volt annak, hogy nem vagyok jó az ágyban. Meg láttam is, hogy az a hivatásos, hogy szop... nekem nem megy tövig a pénisze.
Ti ebben az esetben mit tennétek? Van esély arra, hogy ezen túl tudjak lépni? Vagy lehet, hogy a barátom ezzel akarta jelezni, hogy vége? Lehet, hogy nem is én fogok szakítani, hanem ő? De akkor miért kellett ilyen megalázóan csinálnia? Egyértelmű volt, hogy a másik nővel jobban élvezi, mint velem, hiszen belé élvezett és nem belém. És nyilván nem olyan szűk a vaginám, mint egy popsi, de kikérem magamnak, hogy tág lennék, még az intimtorna is megy.Vagy lehet, hogy ez nem is megcsalás volt? Igaza volt a prostinak? Mit csináljak, mit gondoljak?
Ha valaki elolvasta esetleg, és válaszolni kíván, kérlek, ne írjatok privátot, mert a barátnőm fiókjából vagyok bejelentkezve, mivel nekem nincs fiókom. Nem akarok az ő levelezésébe belefolyni.
Köszönöm, ha valaki végigolvasta.
Úgy csalt meg, hogy azt higgyem, hogy velem akar lenni, hogy nehogy elhagyjam, mert van neki egy biztos punci.
Nem használt, a lány hozott teljesen friss papírokat az egészségi állapotáról. De hadd ne mondjam, hogy én szerettem volna, ha gumival csinálja... de hát nem én döntök.
Szia Kedves Kérdező!
Végig olvastam,és közben vizualizáltam a dolgot,egy fajta furcsa érzés kapott el! Én nem mentem volna bele a helyedben,de tényleg az hogy óvszer nélkül ez.... nem tudom hány éves a párod? Amúgy valószínűleg így hogy másba élvezet bele így tuti én is kiakadnék sőt ....
Sajnos egyet kell értenem az előttem szólókkal. A leírásodból úgy tűnik, hogy elég nagy önértékelési problémád van.
Az általad leírt szituációt úgy látom, hogy hagytad magad (tudatosan megalázni), hiszen olyan szexuális aktusba mentél bele, amihez egyáltalán nem volt kedved.
A szex kölcsönös alapon kell, hogy működjön és mindenkinek addig amíg jól esik neki.
Persze van szituáció, amikor az ember kipróbál ezt-azt, hogy neki bejön-e, de itt Te eléggé sokat engedtél meg, ami már szerintem nem fér bele a normális párkapcsolatba.
Először arra kellene rájönnöd, hogy Te is nagyon sokat érsz és nem azért vagy egy kapcsolatban, mert kapcsolat nélkül nem tudnál meglenni.
Ezután gondolkozz el azon, hogy kell-e neked egy ilyen kapcsolat, és ha arra jutsz, hogy bizony nem, akkor hagyd el az illetőt. Te többet érsz, mint egy tartalék punci a szűkös napokra!
Bocsi de ez most kicsit kibukott belőlem. Amúgy tényleg érdemes egy szakembert felkeresned, aki az önértékelési gondjaid mélyére tud ásni...
Sok sikert és jobb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb párkapcsolatot kívánok Neked! Ahol Te és a párod egyenlő szinten vagytok és nem alá-fölé rendelt viszonyban.
Én ugyanígy jártam,azzal a különbséggel,hogy nekem nem a pasim volt a srác,hanem csak a szexpartnerem.Már két hónapja találkozgattunk,amikor fölvetette,hogy csinálhatnánk hármasban is.Én nem ellenkeztem,mindig is ki akartam próbálni egy lánnyal,gondoltam itt az alkalom.A nő szinte mindenben más volt,mint én: alacsony,kis törékeny nő,formás popsival és kellő mérettű mellekkel...én viszonylag magas vagyok és elég kis mellekkel rendelkezem,ami megjegyzem,hogy nem zavar,de abban a szituációban kellemetlen volt.
Maga az aktus borzasztó volt,ugyanis ha a nő nem nyal ki,ujjaz meg és mondja a srácnak,hogy most már engem is dugjon meg,akkor a hapsi hozzám se ért volna...végig a másik nőt dugta,kétszer belé is élvezett...én meg csak ültam és néztem,ahogy dugnak --' Ott eldöntöttem,hogy soha többet nem megyek bele a hármasba még egyszer,hacsak nem engem dug két pasi :P Mivel nem a pasim volt,könnyen túltettem magam rajta,bár azóta nem keresett a srác,még a leveleimre se válaszolt,ami szerintem elég bunkó módja a lekoptatásnak,de mindegy :)
A lényeg,hogy nekem is borzasztóan esett,hát még ha a pasim lett volna..én a helyedben szakítanék vele és megtanulnék nemet mondani az ilyenekre.Nem baj az,ha egy kicsit alárendeled magad a kapcsolatban,de ehhez az kell,hogy a pasi elég érett legyen egy ilyen kapcsolathoz és szeressen,tiszteljen téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!