Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kíváncsiságból! Ha legális lenne a nemi erőszak, erőszakolnátok meg nőt?
#29: :D Ha nem jött át a polgárpukkasztás szándéka, sajnálom. Komolyra fordítva nem, nem erőszakolnék meg senkit. Kivéve ha kéri persze, akkor a legkéjesebb örömmel.
#9 voltam. De azért jót mulattam a reakciókon. :D
Az az igazság, hogy tudok magamnak nőt szerezni relatíve könnyen, mert nagyon magas, jóképű és sportos alkatú vagyok és belsőre is elég vonzó a legtöbb nőnek. Most aki vagyok, így nem erőszakolnék meg soha nőt.
Nem tudom milyen ember lennék, ha külsőre sem lennék vonzó és a nőknél sem sikeres. Akkor talán megtenném.
Én nő vagyok. És nem szeretném, ha ez legális lenne,még fantáziában sem.
Engem erőszakoltak meg, semmivé teszi az ember öntértékelését. Ha beteg nőket akartok, hát itt az alkalom, de aki teszi annak is bőven beteg a lelke.
# 38
195 centi magas vagyok, 115 kg és dzsúdóztam 12 évig, most pár éve kempózom.
Homoszexuális vagyok. Egy volt osztálytársamat 16 és fél évesen majdnem megerőszakolták. Én szívem szerint olyan férfiakat erőszakolnék meg análisan, akik úgy gondolkoznak, ahogy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!