Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kíváncsiságból! Ha legális lenne a nemi erőszak, erőszakolnátok meg nőt?
Figyelt kérdés
Remélem nem lesz felháborodás a kérdésből. Tényleg csak érdekel, hogy mások hogy gondolkodnak. (Én személy szerint így sem tudnám megtenni.)2015. szept. 8. 16:23
1/40 anonim válasza:
én csak pasikat :-)
komolyan meg nem dehogy is !
2/40 anonim válasza:
ha illegális akkor is megteszem! :-/
3/40 anonim válasza:
még jó hogy! ki az a pasi aki nem tenné meg? :D
4/40 anonim válasza:
aki ilyet tenne azt nem nevezném férfinak, akár legalis akár nem 22/f
6/40 LazyJones válasza:
Mondjuk én. Én nem tenném meg. Nekem a szexhez fontos az, hogy a partnerem is részt vegyen benne teljes lelkével és testével. Nekem a nő nem csak egy biológiai kellék a szexuális kielégüléshez.
7/40 A kérdező kommentje:
5 Nem, én csak egy átlagos srác vagyok akinek a fejében megfogalmazódott ez a kérdés, ennyi...
2015. szept. 8. 16:29
8/40 anonim válasza:
Dehogy tenném,viszont sajnos vannak olyan országok, ahol ha nem is legális de nem igazán büntetik..
9/40 anonim válasza:
#4 egy igazi gentleman! :D Imádom a "xyz nem férfi ha..." dumát!
Hát én nem vagyok gentleman!
Most őszintén? Lehet, hogy megtenném! Régen romantikus alkat voltam és odaadó, aki verset írt a szerelmének, meg effélék, meg kedves, aztán engem ejtettek pofára. Ha legális lenne, lehet megtenném és még csak nem is érdekelne!
10/40 A kérdező kommentje:
Elég szomorú, hogy sokan megtennék. :(
2015. szept. 8. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!