Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kíváncsiságból! Ha legális lenne a nemi erőszak, erőszakolnátok meg nőt?
Figyelt kérdés
Remélem nem lesz felháborodás a kérdésből. Tényleg csak érdekel, hogy mások hogy gondolkodnak. (Én személy szerint így sem tudnám megtenni.)2015. szept. 8. 16:23
21/40 anonim válasza:
remélem, hogy azokat a 'férfiak' akik igennel válaszoltak, ők maguk is megismerkednek egy nagydarab néger szerszámával testközelből.. undorító állatok vagytok.
22/40 opened paradise válasza:
Nem. Én pont,hogy azt szeretem,ha a másik akarja jobban,szóval én vagyok az "áldozat" :D
25/40 anonim válasza:
Előzetes megegyezéssel, szexuális szerepjátékként kipróbálnám, de "élesben" nem.
26/40 anonim válasza:
Én nem tudnék megerőszakolni egy nőt sem,van lelkem ezért lekiismeretfurdalásom lenne hogy megaláztam 1nőt!!!
27/40 anonim válasza:
Annyira értelmes emberek járnak ide. Aki igennel válaszol, megértem, hogy lepontozzák, de aki nemmel, azt is.
28/40 anonim válasza:
Nem. Ha nincs a 2 fél közt szimpátia, akkor nincs miről beszélni.
29/40 anonim válasza:
Ha valaki csak azért nem erőszakol meg egy nőt, mert az illegális, az beteg.
Aki nem erőszakolna meg egy nőt, mert a "lelke nem viszi rá", az a normális.
Bár akik azt mondják, hogy megerőszakolnák, azok a való életben kis 150 centis férfiak, gyűszűnyi pénisszel és egy 10 éves kislány is erősebb náluk.
#9 - téged nem azért ejtettek pofára, mert romantikus alkat voltál, hanem mert egy beteg állat vagy. :D
Amúgy nőként, ha megtehetném, ha erősebb lennék egy férfitól (nyilván nem minden férfi erősebb azért tőlem), még AKKOR SEM erőszakolnám meg, mondjuk egy felcsatolhatóssal, pedig engem is ejtettek át rendesen. Itt emberségről van szó.
30/40 anonim válasza:
en nem lennek kepes ra mert nem tudnam elviselni a fajdalmat hogy utana egesz eleteben felni fog a szextol es akar meg a pasiktol...ismerek sajnos olyan lanyt akit 14 evesen megeroszakoltak es azota 17 eves de ha eljut a baratjaval a szexig bepanikol es sirva fakad es hiaba de nem tud ellene semmit se tenni mert megmaraft benne a felelem..17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!