Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet Pesten mature nőket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet Pesten mature nőket felszedni?

Figyelt kérdés
Nem milfekre, hanem kifejezetten mature, 50-65 közöttiekre gondolok, és nem Korda György-koncertre meg a sarki cukizóba járni velük, hanem kifejezetten szexuális kapcsolatra. Vannak ilyen városi legendák, hogy Gerbeaud, meg állítólag a Tescoban lesben állnak a gilfek, de én nem nagyon látok ilyet. Tapasztalatok?

2015. szept. 7. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:
És be is ültél a Gerbeaud-ba, hogy meglásd történik-e valami, vagy csak kívülről nézted meg a felhozatalt? Ha annyira rajta vagy a témán, egy próbát megérne, hogy él-e még ez a régi legenda :) Én is kíváncsi lennék :) Mindenesetre a korzón még mindig árulnak szexuális szolgáltatást, azt tudom..
2015. szept. 7. 23:53
 2/5 A kérdező kommentje:

A Gerbeaud-legendát már számtalanszor megcáfolták. Ha létezett is, akkor az száz, de minimum ötven évvel ezelőtt lehetett. :)

Az utcai fizetős "hölgyek" meg nyilván nem releváns kategória, abban a korban már ők fizetnek, hogy valaki szobára vigye őket. :)

2015. szept. 8. 00:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Hidd el anyám több fa*zt fog mint kilincset 56 évesen, és nem fizet érte. :) Most kezdett el élni. Mondjuk sokkal jobban néz ki kortársainál.
2015. szept. 8. 00:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy nőnek sosem kell fizetnie a szexért,pláne nem egy 50 körülinek,ebben a korban még simán nézhet ki jól.
2015. szept. 8. 06:54
 5/5 aperitif ***** válasza:

Ha hiszed, ha nem, 54 évesen regisztráltam először szexpartnerkereső oldalra, és nem hogy fizetnem nem kellett, de még nekem fizettek volna. De ha úgy gondolod, hogy ebben a korban a nőknek kell fizetniük azért, hogy valaki megdugja őket, akkor miért keresed ezt a korosztályt? Ebből akarsz zsebpénzt keresni? :D

De hogy a kérdésedre válaszoljak, szexpartner- és társkereső oldalakon elég sok ilyen korú nő van, nem én voltam az egyetlen.

2015. szept. 8. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!