Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nap volt már szex, többet nem kívánom a nap folyamán. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel több, mint másfél éve együtt vagyunk. Tavaly nyáron nagyon sokat, és rövid idő alatt többször szexeltünk. Persze, volt időnk, éppen ezért. Miután folytatódott tovább az iskola ősztől, ha idő akadt, találkoztunk, általában a találkozó során szeretkeztünk. Nagyon élvezzük (úgy gondolom, hogy ő is) a szexet, én biztos. Az utóbbi nyáron pedig szintúgy volt időnk, de ha találkoztunk, nagyon ritka volt a 2. szex egy nap. A barátnőm többször is nekem szokott "esni", de valahogy én nem kívántam a szexet. Nagyon szép, nagyon jó alakú barátnőm van (nem nagyképűségből mondom), teljes szívemből szeretem az első nap óta, amióta együtt vagyunk. Az első szexet nagyon kívánom, és nagyon jó, de másodszorra már neki sem szoktam állni. Óvszerrel "védekezünk", de nem nagyon szoktuk használni, ha igen, akkor is egy idő után lekerül, mert nagyon szoros az összes óvszer, amit eddig vettünk. Mi lehet a probléma? Valami hormonális zavar lehet? Segítsetek! :(2015. szept. 6. 11:47
1/5 anonim válasza:
Nem az óvszer a gond, hanem te vagy kevesebb igényű. Szóval mindegy mivel védekeztek, ha szeretnél változtatni,neked kell változnod. Gondolkodj el azon, mit jelent számodra a szex és mit jelent a barátnőddel a szex.
Stressz,hormonok,bármi lehet.
2/5 RRR válasza:
talán az,hogy nem védekeztek normálisan idegesít és ez kihat a szexre
vegyél többfajta óvszert,hogy rágyere melyik kényelmes
pl durex feel thin
3/5 RRR válasza:
a méretem :20hoszz 15cm k.
2-es voltam
4/5 A kérdező kommentje:
Első, hogy érted ezt? Hogyan tudnám ezeket megtudni?
2015. szept. 6. 20:41
5/5 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, kérdező. Én több mint 40 éve szexelek, de világéletemben napi egy volt az igényem. (De az az egy tűzön-vízen keresztül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!