Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők is tudnak prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők is tudnak prostihoz menni? Nekik van-e férfikínálat? Vagy nem?

Figyelt kérdés

2015. szept. 5. 20:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

persze hogy vannak ilyen pasik. De gondolod egy jó nő majd fizetni fog a szexért amikor ingyen is megkaphatja? a férfi prostik leginkább csak idősebb és csúnyább nőket kúrálnak.

jó persze biztos van néhány kivétel, de aki kinéz valahogy, az talál pasit két perc alatt aki ingyen is elrendezi.

Viszont ha a felső tízezret nézzük, ott már más a helyzet. Ha egy üzletasszony nagyon elfoglalt és nincs ideje pasizni, vagy épp nem kell neki kapcsolat, plusz minőségi szolgáltatást akar ha épp kedve szottyan, akkor neki van erre a célra egy fiúja akinek ugyanúgy fizet mint a férfiak a prostiknak.

2015. szept. 5. 20:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyenek, de jóval kevesebben, mivel minden nő bármikor kaphat ingyen is szexet, ha akar.
2015. szept. 5. 20:48
 13/21 anonim ***** válasza:
54%

A tehetős elhanyagolt üzletasszonyok nem prosti fiút hívnak, hanem kitartanak egy "selyemfiút". Aki a juttatás ellenében állandóan a rendelkezésükre áll! Általában eléggé jóképű és intelligens férfiakról van szó!

(akár csak jómagam) :-)

2015. szept. 5. 21:02
 14/21 A kérdező kommentje:

# 13-as

te is selyemfiu vagy?

2015. szept. 5. 21:04
 15/21 anonim ***** válasza:
Tudnám minek írtad ki a kérdést, ha csak beszólsz mindenki válaszára. Egyébként ha ilyen nagy fiú vagy, miért kérdezel hülyeségeket? Szerinted? Ha nem hagyja el magát, 45-50 évesen is lazán szerez magának szexpartnert egy nő, akár még fiatalabbat is, mint saját maga. Az ilyen 20 éves csajokról meg ne beszéljünk, csettint egyet és csak válogatnia kell. A fent említett nők kivételt képeznek, de a kereslet a férfi prostira így is minimális.
2015. szept. 5. 21:34
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen, nálam egy óra 15 ezer, csak nőket vállalok. Napi bevételem több a soknál :)
2015. szept. 5. 21:39
 17/21 anonim ***** válasza:
A nők miért fizetnének a pénzért, amikor ingyen is kaphatnak?
2015. szept. 6. 00:08
 18/21 anonim ***** válasza:

Ja,kaphatnak ingyen meg válogathatnak. Csak épp az alkalmi kapcsolatokban a pasik többnyire $zart nem érnek, nem tudnak nyújtani SEMMIT. Csak tömködnék be szárazon a fa$zt és csodálkozni, miért nem csúszik.

Csiklóról nagy részének fingja sincs.

Azt meg tudják kérdezni, "nem akarsz le$zopni?"

De a puncinyalás kb ismeretlen fogalom.

Na ez kinek kell ingyen?

Még ha nekem fizetnének érte, SEM kell ez a szerencsétlenkedés.

Nem mintha terveznék fizetni érte, de olyan könnyű itt dobálózni azzal, hogy egy nő ingyen kapja meg válogathat... Ja, a $zarból....

2015. szept. 8. 08:39
 19/21 aperitif ***** válasza:
Hű, 18-as, nagyon rossz mintából meríthettél. De nagy szerencsém van, hogy engem ezek az általad leírt férfiak nagy ívben elkerültek. Akikkel engem összesodort a szél, 95%-ban megfelelő szexuális kultúrával rendelkeztek.
2015. szept. 8. 10:20
 20/21 anonim ***** válasza:

18:

Talán ha kipróbálnád egy nem nárcisztikus, önimádó jellemű férfival, akinek nem csak "Én" létezik, jobb tapasztalataid lennének. Tudom, tudom, annak nincsen tökéletes teste, menő ruhái meg mindent elsöprő magabiztossága (ami nagyképűség, csak ti eközött nem tudtok különbséget tenni), de úgy kinyalná a sunádat és úgy megrakna, hogy megjönne az étvágyad.

2015. szept. 8. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!