Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez lehet, hogy sokaknak nagyon perverz, de mit szólnátok ha egy srác a buszon megsimogatná az oldalatok?
Nem dijjaznam ha egy idegen elkezdene simogatni mivel kenyes vagyok a szemelyes teremre, en lehet reflexbol pofon vagtalak volna.
18/L
Az oldalam megsimogatását már túlzásnak tartottam volna, de például ha a térdedet "véletlenül" hozzáérinted az övéhez, és nem húzza el, az már jó jel.
Eszembe jutott egy réges-régi történet, a buszon kapaszkodtam, és egyszer csak azt vettem észre, hogy a kisujjamon rajta van egy mellettem kapaszkodó férfi kéz kisujja. Fiatal lányka voltam, és ijedős, rögtön elhúztam a kezem, rá sem mertem nézni az illetőre, azt se tudom, hogy nézett ki, de a mai eszemmel már nagyon kedvesnek, aranyosnak tartom ezt a fajta "ismerkedést" :)
Én múltkor a 4-es villamoson voltam, a legelején álltam, az ajtó mellett, lényegében egy sarokban. Egy pasi egyre közelebb jött, pedig volt helye, pont úgy kapaszkodott, h a keze a mellemhez ért, próbált simogatni, bámult, én próbáltam hátrébb húzódni, erre a lábával elkezdte a lábamat simogatni... Én meg felemeltem a málhámat a padlóról, magam elé emeltem, az acélbetétes bakancsomat meg a sípcsontjához érintettem. Hátrébb lépett és valamit mormogott xD Szóval én nem ajánlom az ilyesmit, vagyis legalább nézd meg, h nem egy punk-rocker csajjal kezdesz-e :D
18/L
Engem a buszom senki ne taperoljon!
Tavaly nyáron, utaztam helyi járattal, ahol sosem szoktam leülni. És egy srác mellett álltam meg, ő ült. És le akart szállni a következő megállóban, ami még odébb volt, és elkezdte a lábam simogatni,hogy majd engedje már ki, mert leszállna. Teljesen meglepődtem, és szerencséjére nem ütötte meg, csak közöltem vele, ha nem veszi le rólam a kezét, kontaktlencsét csinálok a szemüvegéből!
Szóval nem szeretem ez a megnyilvánulást, inkább szólítson le, arra szívesen reagálok, de, nem másszon bele az aurámba! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!