Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ez lehet, hogy sokakna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez lehet, hogy sokaknak nagyon perverz, de mit szólnátok ha egy srác a buszon megsimogatná az oldalatok?

Figyelt kérdés
Tegnap utaztam haza fele, és egy lány ült mellém, de valahogy annyira szimpatikusnak tűnt, hogy úgy gondoltam le kéne szólítsam vagy ilyesmi. Igazából nem volt ötletem, azon gondolkoztam vajon mit reagálna, ha egyszer ahogy ölbe van a kezem megsimogatnám. Egy lány ismerősöm azt mondta, ő mosolygott volna. Gondolom a legtöbbet viszont felháborodtak volna. Így van?
2015. szept. 5. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem dijjaznam ha egy idegen elkezdene simogatni mivel kenyes vagyok a szemelyes teremre, en lehet reflexbol pofon vagtalak volna.

18/L

2015. szept. 5. 13:58
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Az oldalam megsimogatását már túlzásnak tartottam volna, de például ha a térdedet "véletlenül" hozzáérinted az övéhez, és nem húzza el, az már jó jel.

Eszembe jutott egy réges-régi történet, a buszon kapaszkodtam, és egyszer csak azt vettem észre, hogy a kisujjamon rajta van egy mellettem kapaszkodó férfi kéz kisujja. Fiatal lányka voltam, és ijedős, rögtön elhúztam a kezem, rá sem mertem nézni az illetőre, azt se tudom, hogy nézett ki, de a mai eszemmel már nagyon kedvesnek, aranyosnak tartom ezt a fajta "ismerkedést" :)

2015. szept. 5. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább szólítsd meg valami aranyos hülyeséggel és akkor látod mennyire vevő éppen a közeledésre. A tapizás rizikós, azt inkább csak akkor, ha már szemeztek egy ideje a távolból..
2015. szept. 5. 14:05
 4/10 Linó03 ***** válasza:
Nekem is inkább a kisujjas dolog jön be, az olyan ártalmatlan, és apró, aranyos jelzés, talán a legkevésbé ijesztő az érintkezések közül (azok közül, amikről egyértelmű, hogy szándékos).
2015. szept. 5. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is inkább a tèrdes tetszene.Aki megérintene(pl ha jóképű) beképzeltnek ítélnèm
2015. szept. 5. 14:15
 6/10 Rékcsi ***** válasza:
58%

Én múltkor a 4-es villamoson voltam, a legelején álltam, az ajtó mellett, lényegében egy sarokban. Egy pasi egyre közelebb jött, pedig volt helye, pont úgy kapaszkodott, h a keze a mellemhez ért, próbált simogatni, bámult, én próbáltam hátrébb húzódni, erre a lábával elkezdte a lábamat simogatni... Én meg felemeltem a málhámat a padlóról, magam elé emeltem, az acélbetétes bakancsomat meg a sípcsontjához érintettem. Hátrébb lépett és valamit mormogott xD Szóval én nem ajánlom az ilyesmit, vagyis legalább nézd meg, h nem egy punk-rocker csajjal kezdesz-e :D

18/L

2015. szept. 5. 14:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja, azt nem mondtam de a dörgölőzés, karokkal/vállal, és térd/láb meg volt. Simán egymáshoz értünk. De ilyen volt már máskor is, eddig ennek nem adtam jelentőséget. Ez is jelent valamit akkor ezekszerint? Mert ez kb. mindig előfordul :D
2015. szept. 5. 14:22
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Ne tapogasson egy idegen és főleg ne egy buszon.
2015. szept. 5. 15:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem a buszom senki ne taperoljon!

Tavaly nyáron, utaztam helyi járattal, ahol sosem szoktam leülni. És egy srác mellett álltam meg, ő ült. És le akart szállni a következő megállóban, ami még odébb volt, és elkezdte a lábam simogatni,hogy majd engedje már ki, mert leszállna. Teljesen meglepődtem, és szerencséjére nem ütötte meg, csak közöltem vele, ha nem veszi le rólam a kezét, kontaktlencsét csinálok a szemüvegéből!

Szóval nem szeretem ez a megnyilvánulást, inkább szólítson le, arra szívesen reagálok, de, nem másszon bele az aurámba! :D

2015. szept. 5. 17:07
 10/10 anonim ***** válasza:
lehet kaptál volna egy állast reflexből. az ilyesmi nagyon gázos, főleg tömegközlekedésen, 2 idegen ember közt. nagyon nem nyerő az ilyen.
2015. szept. 5. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!