Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire szoktatok beindulni egy helyes srác láttán?
Figyelt kérdés
2015. aug. 31. 15:16
1/2 anonim válasza:
Ha tényleg megfog, akkor nagyon betudok. De...
1. Ilyet heti szinten egyszer látok, vagy még ritkábban, pedig nem vagyok az az otthon ülős.
2. Sokszor hiába bármennyire jól néz ki, ha nem mer odajönni hozzám, akkor abból nem lesz semmi.
Pl. a trolibuszon hónapokig láttam minden kedd reggel egy srácot, 15 percekig szemeztünk egymással és nagyon vonzó volt, de sosem mert odajönni, pedig nagyon láttam hogy kölcsönös a vonzalom. Az életben talán ő tetszett külsőre a legjobban valaha.
Szóval nem tartom magam olyannak, aki minden jól kinéző srácra begerjed. Persze ha külsőre jól néz ki, de nem őrülök meg érte, akkor is van esélye nálam, csak akkor a személyisége is számít.
18/L
2/2 anonim válasza:
Ha tényleg helyesnek találom, arcra és testalkatra is bejön, akkor nagyon. :) Sőt, rögtön arról fantáziálok, hogy milyen lehet vele szexelni. 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!