Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nézhet ki egy 20 év körüli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézhet ki egy 20 év körüli srác olyan jól és olyan felnőttesen-férfiasan, hogy a 25-30-35-40-es nők közül is rengetegnek bejön?

Figyelt kérdés

Nagyon izmos test (ex-vízilabdás), kopasz, napbarnított bőr, jóképű arc, kb. 180 cm magas. Nagyon közvetlen, vicces stílusú, szabad életet élőm, szinte mindenkivel jóban tud lenni és megérteti magát az emberekkel.

Azt mondta az életben már esélyesen több mint 100 nővel szexelt és ezeknek a harmada volt nála idősebb, nem csak 1-2 évvel. A Balatonnál mikor vízimentősködött csinálta hármasban két ott nyaraló 40-es nővel is. Járogatott más városokba 25-30 éves "barátnőihez", akikkel tartós szexkapcsolata volt. 49 éves egykori olimpikon, nagyon jól karbantartott testű nővel is volt. A leghamarabb amikor egy csajt felszedett szexre az a köszönéstől számítva 3 perc volt, egy 25 körüli részeg orosz turista csaj képében egy szállodában. Ez csak pár sztori az említésre méltóbbak közül. Most konkrétan 22 éves a srác. Egy közeli ismerősöm, volt osztálytársam az.

2015. szept. 4. 18:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem érted.

Egy átlag 20 éves még jól néz ki, de egy 30 éves már nem.

Persze, ha van egy frankó 30 éves pali akkor arra lecsap, de ott már nem csak szexet akar, hanem gyerek meg minden szar.

Ezzel ellentétben egy jóféle 20 évestől nem akar majd csak szexet.

2015. szept. 4. 19:32
 12/15 anonim ***** válasza:

12-18 éves korában játszott hivatásosként, de megunta. A teste viszont megmaradt olyan, amilyennek ott kiformálódott és azóta is tartja azt.

ez az oldal jobb, mint a napiszar

2015. szept. 4. 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Rosszul tudod,egy férfi sokkal jobban néz ki 20 évesen,mint 30 évesen,nézd meg hogy néznek ki a 30 évesek.

Amelyik "idősebb" nő csak szexet akar,àltalàban fiatal férfit vàlaszt,egyrészt izgalmas a korkülönbség,màsrészt a fiataloknak jobb a külsejük,potenciàjuk.N

2015. szept. 5. 07:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Az hogy melyik korban néznek ki jól, szerintem egyéni ízlés kérdése. Nekem huszon évesen is a harmincas korosztály jött be: 28-38 és most is, pedig már én is 38 vagyok.

Egy harmincas pasi, ha nem engedni el magát, nagyon szexi tud lenni. És egy huszonévessel ellentétben van neki élettapasztalata, stílusa, és kis szerencsével intelligens beszélgetéseket is lehet vele folytatni. Ez szexkapcsolatban sem hátrány.

Nem vonom kétségbe hogy egy húszévesnek helyes arca van és kisebb eséllyel van elhízva, de a nők többsége csak szexre is olyan pasit választ aki megfogja valami plusszal, és ez még húsz évesnek nem sikerült az én életem folyamán. Jó teste van, és ???? Megnézem, elismerem, de nem ébreszt bennem szenvedélyt.

Én most szex kapcsolatban vagyok, a párom idősebb nálam, de nem cserélném le egy húszévesre.

2015. szept. 5. 08:28
 15/15 A kérdező kommentje:

12: Most szidjalak téged? Hogy hülye vagy? Full kretén? Nem akarlak megbántani téged, de azért gondolkodj már.

Tesi szakos egyetemista is és rendszeresen jár kondiba és attól még ha nem hivatásosan, de továbbra is sportol. Miért az apró idióta fas-.zságokon kell rágódni és minden apróságot kell megmagyaráznom, amikbe belekötsz? Nem regényt akartam írni róla, hanem a kérdésre választ.

13-14: Mindenkit önmagához hasonlítsunk. Szerintem ha egy férfi ugyanazokat teszi a kinézete érdekében 20 és 30 évesen is, akkor 30 éves korában sokkal vonzóbb a nők szemében.

2015. szept. 5. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!