Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejön ez a srác nektek? (kép! )
2015. máj. 22. 19:06
2/13 anonim válasza:
Mint ferfi nem mint eloado igen.
18/L
3/13 anonim válasza:
Nem kifejezetten az esetem, de nem is tartom visszataszítónak. Nekem olyan 10/6!
4/13 anonim válasza:
Ja gondolom ha épp nem szedi szét a színpadot helyes pasi. De ez ezekből a képekből nem derül ki.
5/13 anonim válasza:
Rövid haj! És igen. Személy szerint nagyon taszítanak a hosszú hajú férfiak. Utálom,számomra elveszi a férfiasságot.
6/13 anonim válasza:
nem akarom pontozni, mert egyáltalán nem az esetem, de nem is csúnya.
7/13 anonim válasza:
uhh de nagyon dugnám a fiatal axl rose-t :3
8/13 Wyana Ilysiris válasza:
Aha :-) a hosszú haj a zsánerem, mondjuk nem sok látszik szegény srácból a képeken, de szerintem szexi! Nekem legalábbis bejövős...
:-) ^•^
9/13 anonim válasza:
Ahhh... a hosszú hajú Rose gyerek... imádom :P
10/13 anonim válasza:
nekem az jön be ha valaki tudja, hogy kell belinkelni egy képet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!