Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti feleségetek használ vibrátort?
Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 18:29
1/7 anonim válasza:
Én, mint feleség nyilatkozom, hogy igen, használok vibrátort. Nem lenne rá szükség, ha eleged lennénk együtt, de így kénytelen vagyok valamivel pótolni néha.
2/7 anonim válasza:
Pontosan ugyanugy vagyokvele mint az elso!
10 eve vagyunk hazasok
31N
3/7 anonim válasza:
Menyasszonyom ak van. Vettem neki. És jóval nagyobb, mint az enyém. Szereti. :)
4/7 anonim válasza:
Még nincs, de a férjem minden áron be akar szerezni egyet segédezkoznek (nem helyettesítonek).
29N
5/7 anonim válasza:
A vőlegényem nekem is vett. Eddig csak kiegészítőnek használtuk,közösen:)
Egyelőre én meg vagyok elégedve a szexuális életünkkel.
Majd 10év mulva lehet a legjobb barátom lesz,addig ráérek:D
6/7 anonim válasza:
Van neki vagy 20 ..akkor ezert nem sexeltunk mar 30 eve :O
7/7 anonim válasza:
A feleségemnek van, én vettem neki. Szereti is használni "Pinkyt" :) És van olyan is, hogy előttem/velem használja.... nagyon izgató!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!