Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/26 anonim válasza:
Életemben egyetlen egyszer kipróbáltam. Csak azért, hogy elmondhassam, ez is megvolt. Profi volt a csaj, szép is, mégis csak űrt hagyott bennem maga után.
22/26 anonim válasza:
60 éves vagyok, de ha prostihoz kellene járnom, úgy érezném már nem vagyok férfi!
23/26 anonim válasza:
kangörcse van és le kell vezetni. amikor egy férfi beindul akkor azt se tudja mit csinál. csak utólag.
24/26 anonim válasza:
Mert van aki másképp nem jut nőhöz. Nehéz ám megfelelni a nők elvárásainak.
25/26 mikeXxX válasza:
nyilván mert nem tudnak fel szedni egy lányt mert ott azt is megkapják amit otthon nem illetve mert hiányuk van én nekem nincs az a pénz amiért elmennék és támogatnám őket legalábbis 36 éves fejjel biztos nem és nem is szorulok rá még ha szingli is vagyok inkább várok és majd legalább jobban teljesítek a következőnél :-) !
26/26 anonim válasza:
Mert a prostituáltak szeretik a szexet és értenek is hozzá. Ha nem szeretnék nem csinálnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!