Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én voltam több alkalommal, legtöbbször a "hirtelen" felindulás volt, eldöntöttem, hogy most szeretnék menni, kinéztem egy lányt, felhívtam, mentem, jól éreztük magunkat, kész ennyi. Nem kell ezt túlgondolni. Leginkább olyan esetek voltak, amikor idegen városba töltöttem 1-2 éjszakát, szerettem volna szórakozni, kalandozni, de munka miatt nem volt időm elmenni szórakozóhelyre vagy bárhová ismerkedni, mert szűkös volt a szabadidő.
Sokakban sztereotípiák vannak, hogy jaj betegségek, nincs érzelem, hogy lehet élvezni, zavarban vannak stb. Hát először is nagyon meg kell válogatni, akiknél én voltam, rendes, ápolt nők, általában rendelkeznek egészségügyi papírral is ami érvényes, sokan havonta csináltatnak szűrést, megkockáztatom sokszor jobban foglalkoznak a higéniával és az egészséggel, mint mi itthon. Több száz (de lehet az ezerhez közelebb vagyok) hirdetést néztem meg, és csak pár lánynál voltam, szerencsére van választék. Igazán nagy csalódás egyszer sem volt, ellenben vannak nagyon kellemes emlékek. Én alapból jól kommunikálok, nem jelent gondot egy vadidegem emberrel sem felvenni a kontaktot, így nem egyszer nem csak testileg, hanem szellemileg is feltöltődtem, mert nagyon jókat beszélgettünk előtte - utána - közben, amikor volt egy kis pihi. Hogy ők miért csinálják? Pénz elsősorban, de volt nem egy aki tényleg nagyon élvezte, nem játszott rá, lassan 16 év szexuális tapasztalattal azért meg tudom állapítani. Az egyik ilyen mesélte, hogy elvált, van egy lánya, imádja a szexet, de nem akar már a férje után tartós kapcsolatot 36 évesen, van diplomája, de még napi 1 - 2 vendéggel is megkeres havi 500 - 600 ezer forintot, ezt csinálja egy ideig és kész, meg lesz alapozva úgy a jövője, hogy "nyugdíjas" éveiben semmit nem kell csinálni, se meló, se kuncsaftok, élvezi az életet ahogy akarja és kész. Nem tudom elítélni emiatt, ez is egy lehetőség. Szinte jó barátként váltunk el, pedig életemben nem láttam előtte. 2 órát fizettem ki neki, 3,5 óra után mondta, hogy most már lassan éjfél, és kezd fáradni :) Ki kell fogni én ezt mondom. Az okok meg ezerfélék lehetnek mindkét oldalról, de nem kell túlbonyolítani ezt, mégegyszer ezt tudom mondani.
Hogy miért jó? Nekem nem jó, de nincs más. Sőt, kifejezetten idegesítő otthagyni kétnapi fizetést 1 óráért.
Régebben én is azt mondtam, hogy soha nem fizetnék egy nőnek, de aztán egyszer megtettem, azán még párszor. Én teljesen normális fiú vagyok, de párkapcsolatra nem igazán vágyom, szeretek egyedük lenni. Nem tudok csajozni, nincs menő szövegem, túl sokat hallgatok, nem vagyok jó társaság. Helyem sincs, hogy megpróbáljak egyéjszakás kalandra elcsábítani valakit. Így maradnak a prostik.
Persze azt anyagilag nem bírnám, hogy rendszeresen járjak. Évente 2-3 alkalommal szexelek, de volt, hogy évekig nem csináltam.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!