Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne a párom megkérni, hogy valami szolgáltatást, pénzt, bármit adjon szexért cserébe néha?
Nagyon jól tudja, hogy fantázia szintjén engem nagyon izgat a prostituált szerep, és arra gondoltam, hogy néha kicsit megfűszerezhetnénk az együttléteinket ilyen felhanggal. Nyilván nem arra gondolok, hogy menetenként adjon 25 ezret, vagy mennyiért nyomják mostanság az igényesebbek, de azért ha mittudomén, utána egyértelműen kijelentené, hogy most fizettségképpen meghív vacsizni, vagy ad párszáz forintot, főleg, hogy ha ezt előzőleg letárgyaljuk, akkor számomra nagyon izgalmas lenne, számára meg talán még az eddigieknél is jobb az aktus.
Ciki lenne ilyet kérni tőle? Egyszer már próbáltam finoman utalgatni rá, de akkor csak nevetett, hogy "peeeersze", nem hiszem, hogy komolyan vette. Megosztunk egymással minden kis apróságot, kis beteg fantáziát, de az csak a beszéd szintje, tettekig még sosem fajult a dolog.
Ti mit mondtok? Hogyan lehetne erre megkérni? Végülis, nem arra kérném, hogy hirtelen kezdjen el fojtogatni vagy hogy kakáljon a mellkasomra, simán csak egy előzetes beszélgetés a szexnél, hogy ennyiért csinálom én most amit amúgy is csinálnék. És azt sem feltétlenül mindig.
szerintem egyáltalán nem beteges a dolog! sőt ezzel kifejezetten fel is lehet akár dobni egy estét!
kifejezetten izgi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!