Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne a párom megkérni, hogy valami szolgáltatást, pénzt, bármit adjon szexért cserébe néha?
Nagyon jól tudja, hogy fantázia szintjén engem nagyon izgat a prostituált szerep, és arra gondoltam, hogy néha kicsit megfűszerezhetnénk az együttléteinket ilyen felhanggal. Nyilván nem arra gondolok, hogy menetenként adjon 25 ezret, vagy mennyiért nyomják mostanság az igényesebbek, de azért ha mittudomén, utána egyértelműen kijelentené, hogy most fizettségképpen meghív vacsizni, vagy ad párszáz forintot, főleg, hogy ha ezt előzőleg letárgyaljuk, akkor számomra nagyon izgalmas lenne, számára meg talán még az eddigieknél is jobb az aktus.
Ciki lenne ilyet kérni tőle? Egyszer már próbáltam finoman utalgatni rá, de akkor csak nevetett, hogy "peeeersze", nem hiszem, hogy komolyan vette. Megosztunk egymással minden kis apróságot, kis beteg fantáziát, de az csak a beszéd szintje, tettekig még sosem fajult a dolog.
Ti mit mondtok? Hogyan lehetne erre megkérni? Végülis, nem arra kérném, hogy hirtelen kezdjen el fojtogatni vagy hogy kakáljon a mellkasomra, simán csak egy előzetes beszélgetés a szexnél, hogy ennyiért csinálom én most amit amúgy is csinálnék. És azt sem feltétlenül mindig.
olcsó egy ribizli vagy :D....
különben miért ne lehetne elmondani neki? Hallottam már ennél betegebbet is és nem gyk-n ^^
Nem is rossz ötlet, aztán ha rendben van a libidótok, 10 év múlva földhöz vágod a malacperselyt, és elmentek egy 10 napos Acapulco-Honolulu hajóútra egy ilyennel: :-))
1: hát mit mondhatnék, egyszerű lány vagyok, egyszerű igényekkel :D
2: köszi :)
3: nahát, ez eszembe sem jutott, de tetszik, ahogy gondolkodsz :D
párom régebben benyögte éjjel 11-12 felé , ha hozok neki jégkrémet akkor lesz*p. Egyébként meg jó játék..
na meg dögöljön meg aki kitalálta hogy a tesco 10kor bezár meg hétvégén nincs nyitva semmi
Kedves 6os, ezt a számot neked küldöm sok szeretettel :) élvezd:
3: nahát, ez eszembe sem jutott, de tetszik, ahogy "gondolkodsz :D"
Igazából nem most pattant ki az ötlet a fejemből, az volt az előzménye, hogy többször olvastam itt nem kis meglepetésemre férfi hozzászólóktól, hogy - nem beszélve arról, hogy a változatosság gyönyörködtet, egy hivatásosnak "sosem fáj a feje stb", - szerintük "még olcsóbb is prostihoz járni, mint "barátnőt tartani".
Elcsodálkoztam, hogy vajon milyen libidójuk lehet, vagy milyen álomfizetésük, ha egy barátnőre annyit tudtak költeni, hogy a másik verziót olcsóbban megúszták volna.
Mikor a saját szórakoztatásomra, illetve kíváncsiságból nekiálltam fejben matekozni, hogy ha a Páromnak minden alkalommal be kellett volna dobnia egy középkategóriás örömlány tarifáját egy malacperselybe minden "akció" után, akkor rájöttem, hogy annyi pénzből most így több év gyűjtögetés után simán elmehetnénk egy föld körüli hajóútra, és ezen szó szerint könnyesre nevettem magam.
Visszatérve a te esetedre, ha a párod nyitott az ötletre poénból, akkor például azt is csinálhatnátok, hogy a pár száz forintos, de akár jelképes 50 (vagy akkor már legyen 69??) forintos "tarifádat" gyűjtögeted külön, és ha összejött egy komolyabb összeg, akkor közösen döntötök a sorsáról. (Mondjuk ha már úgyis erotikus töltetű a játék lényege, akkor pl. esetleg vehettek valami olyan szexuális segédeszközt, szexi fehérneműt vagy bármi egyebet, ami mindkettőtök fantáziáját izgatja, és amivel fel lehet dobni még jobban a szexet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!