Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám magam visszafogni? Hogyan tudnék csendesebb lenni szex közben?
Hááát, én is kaptam már meg "a párnába sírj" felszólítást, sőt, vittek már ki a határba is, hogy kilométeres körzetben ne legyen senki, aki hallhat.
Szerintem is párna az arcba. De amúgy volt nálam, hogy elkezdtem odafigyelni, hogy ne legyen ordenáré, és rájöttem, hogy visszafogottabban is lehet élvezni a szexet. Persze embere válogatja.
Használjatok szájpecket, az segít.
Vissza ne fogd magad, legalább ez legyen egy olyan dolog, hogy senki nem szól bele.
Muszàj visszafognom magam, mert az meg mèg rosszabb meg illúziórombolóbb ha egy menetet 3x kell fèlbeszakitani mert felsír a gyerek....pedig külön szobànan van...
Amúgy olyan levelket kaptam privàtban....el sem tudom kèpzelni hogy miért szűri le valaki ebből a kèrdèsből hogy szexpartnerre van szülsègem.. ha nem lenne jó a szexuàlis èletem nem is lenne ilyen gondom amirol a kerdes szól...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!