Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hogyvagytok vele . En mar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyvagytok vele . En mar kezdek begolyózni,24 vagyok es meg nem voltam nővel . De mindanp sexelnek ezerrel . Kilyár meg hasonlo cipőben?

Figyelt kérdés

2015. szept. 2. 00:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából minden hímnemű 12 éves kortól felfelé... sőt, azok is, akik már voltak nővel, de átmenetileg nincs kivel szexelniük.
2015. szept. 2. 00:39
 2/13 anonim ***** válasza:
én múlthét csütörtökön sexeltem utoljára de azóta meg vagyok veszve a sexért éjjel nappal puncit nyalnék :D
2015. szept. 2. 00:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Sajnos 2 féle ember van, aki a csajok nyelvén ért, és aki nem... és ez soha nem változik meg, saját tapasztalat, rengeteg ismerősöm van így meg én magam is, hiába próbálkozol rendes házias lányoknál a többség nem akar ismerkedni se semmit, elakarnak bújni. Hamar kihalunk.
2015. szept. 2. 00:46
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát èrdekesen vagyunk össze de azis lehet hogy mi fèrfiak vagyunk kevesen .. Az akinek meg pènze van elhapolja a jo csajokat..Meg a mai nők is mar nem azert de lassan mar a fèrfi mos főz takarit . mondjuk nalam ez igy is van ..
2015. szept. 2. 00:59
 5/13 anonim ***** válasza:
37%

Papucsok vagytok.

24 évesen a fénykoromat éltem,minden héten más csajt vittem haza.

2015. szept. 2. 01:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Lyézusom :D
2015. szept. 2. 02:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem papucs. Simán lúzer! 18 éves korodtól folyamatosan csökken a tesztoszteron szintje. Mikor akasz dugni? Mikor már fel sem áll? Hahaha
2015. szept. 2. 06:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Lyaly,de rosz nekked.
2015. szept. 2. 08:03
 9/13 Webskac válasza:

Igen, sajnos érthető a problémád. Én is 23 éves koromban vesztettem el, nem kis harcok árán. Előtte már mindent próbáltam, voltak jobb-rosszabb időszakok.

Volt olyan is, hogy vágylohasztót akartam felíratni orvossal, ill. "borsókúra" ami annyit jelent, hogy több zöldborsó tartalmú ételt eszel. A borsóban vannak anyagok, amik vágylohasztóak. Kipróbáltam, átmenetileg segít, de az alapproblémát nem oldja meg. Volt, hogy lerészegedtem egyedül a lakásban. Kb az volt a mélypont.

Ami segít az az (nekem legalábbis ami segített), hogy próbálsz nem foglalkozni vele. Keress hobbit, mozdulj ki a komfortzónádból... ezáltal más, de kontrollált problémákat okozol magadnak, ami leköti a figyelmedet épp eléggé ahhoz, hogy ne zavarjon a dolog.

Kezdj el kűzdősportokat. Nem csapatos karatét, hanem folyamatos 1:1 gyakorlatokra buzdító, lehetőleg fegyveres sportot. Amikor azon dolgozol folyton, hogy egy Feléd szálló fegyvert elkerülj, illetve visszatámadj... majd azon gondolkozol, hogy mit tehetnél jobban, illetve hol van jég a hűtőben amivel borogathadot a kezed... kevéssé fog zavarni az, hogy szűz vagy-e vagy nem. :)

2015. szept. 2. 10:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Kilyár? Alylylyly..
2015. szept. 2. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!