Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyvagytok vele . En mar kezdek begolyózni,24 vagyok es meg nem voltam nővel . De mindanp sexelnek ezerrel . Kilyár meg hasonlo cipőben?
Papucsok vagytok.
24 évesen a fénykoromat éltem,minden héten más csajt vittem haza.
Igen, sajnos érthető a problémád. Én is 23 éves koromban vesztettem el, nem kis harcok árán. Előtte már mindent próbáltam, voltak jobb-rosszabb időszakok.
Volt olyan is, hogy vágylohasztót akartam felíratni orvossal, ill. "borsókúra" ami annyit jelent, hogy több zöldborsó tartalmú ételt eszel. A borsóban vannak anyagok, amik vágylohasztóak. Kipróbáltam, átmenetileg segít, de az alapproblémát nem oldja meg. Volt, hogy lerészegedtem egyedül a lakásban. Kb az volt a mélypont.
Ami segít az az (nekem legalábbis ami segített), hogy próbálsz nem foglalkozni vele. Keress hobbit, mozdulj ki a komfortzónádból... ezáltal más, de kontrollált problémákat okozol magadnak, ami leköti a figyelmedet épp eléggé ahhoz, hogy ne zavarjon a dolog.
Kezdj el kűzdősportokat. Nem csapatos karatét, hanem folyamatos 1:1 gyakorlatokra buzdító, lehetőleg fegyveres sportot. Amikor azon dolgozol folyton, hogy egy Feléd szálló fegyvert elkerülj, illetve visszatámadj... majd azon gondolkozol, hogy mit tehetnél jobban, illetve hol van jég a hűtőben amivel borogathadot a kezed... kevéssé fog zavarni az, hogy szűz vagy-e vagy nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!