Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti már mondtatok olyat fiúnak/férfinek, hogy "úristen, de nagy farkad van"!? Vagy ehhez hasonló?
Soha.
De egyes nők használják, főleg a férfiak manipulálására remekül használható. Mert ettől a mondattól aztán a büszkeségtől eldobja az agyát a pasi és aztán arra lehet rángatni amerre csak akarja a nő.
Én eddig 3 farkat láttam életemben, 18-17 centisek voltak. Még mikor először láttam se ez volt az első gondolatom, hogy "úristen de nagy", hanem vágytól meg szerelemtől kevert gondolataim voltak.
Szerintem nem lehet életszerű őszinte mondat, hanem mindig áll mögötte valamilyen szándék, hogy kedveskedjünk a pasinak vagy hogy manipulálhassuk.
Volt már olyan nagy hogy azt mondtam hogy inkább csak leszopom a farkat akkora volt neki.... de azért fuldokoltam benne, vékony vagyok de a karomhoz mertem 18 tol több volt és 6 vastag minimum. 18 ast ki lehet fogni De 20-fölött nem bagyon van.
De addig simizte a nunimat és a számmat is jól megcibalta, biztos ezért is csinálta ezt és így, 15 perc után nem bírtam és ra ugrottam és becsuztattam a helyére. Nem fajt de ekkora meg nem volt bennem. 40 percet dugtunk....
Nem kerek privat uzit. Köszönöm.
Igen mondták már de nem biztos hogy úgy is van mivel ezt szokták mondani a fiú önbecsülésének növeléseként is. :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!