Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti már mondtatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti már mondtatok olyat fiúnak/férfinek, hogy "úristen, de nagy farkad van"!? Vagy ehhez hasonló?

Figyelt kérdés

2015. szept. 2. 09:46
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
25%
A csúnya beszéd engem is felizgat nagyon. :) pl hogy " fa***d..stb" de az is ha leszidja hogy kicsi bár ilyen nem volt sosem mert erőltetnem kell hogy mondja mert nem gondolja annak az elején azt mondta hogy "ez biztos több mint 13 cm,nagynak tűnik" és jó is neki ez a méret teljesen mert vastag is. :)
2015. nov. 5. 10:35
 22/38 anonim ***** válasza:
30%

Igen :) Volt már,hogy mondhattam ilyet :)

De én az ízét jobb szeretem dicsérni :)

2016. márc. 7. 10:40
 23/38 anonim ***** válasza:
19%
Sziasztok..én fiú/férfi vagyok..igen mondták többen is..söt Volt aki szerint túl nagy ... Laci
2016. jún. 9. 15:36
 24/38 süti15 válasza:
d enagy gondjaid vanna
2016. jún. 24. 16:59
 25/38 anonim ***** válasza:
40%
Persze. Jelenlegi paromnak.:D nagyba keszultunk akciozni ami amugy a legelso volt. Lenyultam a laba koze es SOKKOT kaptam. Azt mondta vagy fel haromnegyed percig talan meg levegot se mertem venni.:D majd nagy nehezen kikoptem "b.szd meeeg ez kurv nagy":D
2016. aug. 15. 11:08
 26/38 anonim ***** válasza:
Utolsó, mekkora volt neki?
2016. aug. 15. 11:15
 27/38 anonim ***** válasza:
11%
Mondták ! És nagyon jól esett. Az volt a legjobb mikor az "ekkorába még sosem guggoltam" illetve "ezt csak a makkig dughatod a hátsómba" elhangzott
2016. aug. 15. 12:23
 28/38 anonim ***** válasza:
68%

Hát én mindjárt dobok egy hátast :)) A sok szerencsétlen önbizalomhiányos farok azt gondolja, hogy ezzel fog bevágódni a csajoknál.

Nem hozzátok szólt a kérdés barmok! Senki nem volt kiváncsi a farkatok méretére és nem kell úgy tenni se mintha hú de mekkora lenne nektek, még ha az is kit érdekel. Ez a kérdés egyedül a lányokhoz szólt, úgyhogy szerintem kussoljatok nyomik. :D

2016. aug. 24. 10:27
 29/38 anonim ***** válasza:
46%
Igen volt már rá példa a mostani páromnál, de én au ízét os szoktam dicsérni :)) 21L
2016. aug. 24. 10:32
 30/38 anonim ***** válasza:
17%

nem nem mondta büszkeségből,de láttam rajt hogy küzd és szenved,de azért dacból játsza a nagylányt... erre énis rátettem még egy lapáttal,ebből az lett hogy nem ment be dolgozni másnap mert nembírt konkrétan felkelni(6-8órával az aktus után) és saját elmondása szerint még egykét napig érezte a puncikáján a feszülést...

a gátizmok lettek nemkicsit izomlázasak,dehát ő erősködött:D

[link]

2016. aug. 24. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!