Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti már mondtatok olyat fiúnak/férfinek, hogy "úristen, de nagy farkad van"!? Vagy ehhez hasonló?
Igen :) Volt már,hogy mondhattam ilyet :)
De én az ízét jobb szeretem dicsérni :)
Hát én mindjárt dobok egy hátast :)) A sok szerencsétlen önbizalomhiányos farok azt gondolja, hogy ezzel fog bevágódni a csajoknál.
Nem hozzátok szólt a kérdés barmok! Senki nem volt kiváncsi a farkatok méretére és nem kell úgy tenni se mintha hú de mekkora lenne nektek, még ha az is kit érdekel. Ez a kérdés egyedül a lányokhoz szólt, úgyhogy szerintem kussoljatok nyomik. :D
nem nem mondta büszkeségből,de láttam rajt hogy küzd és szenved,de azért dacból játsza a nagylányt... erre énis rátettem még egy lapáttal,ebből az lett hogy nem ment be dolgozni másnap mert nembírt konkrétan felkelni(6-8órával az aktus után) és saját elmondása szerint még egykét napig érezte a puncikáján a feszülést...
a gátizmok lettek nemkicsit izomlázasak,dehát ő erősködött:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!