Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti már mondtatok olyat fiúnak/férfinek, hogy "úristen, de nagy farkad van"!? Vagy ehhez hasonló?
Figyelt kérdés
2015. szept. 2. 09:46
11/38 anonim válasza:
Nem, de jó lett volna legalább egyszer ilyet látni. :)
12/38 anonim válasza:
A lányok, tele szájjal nem beszélnek!
13/38 anonim válasza:
olyat igen, hogy most ezt a lóf....t akarod belémrakni?
14/38 anonim válasza:
Igen. De neki tényleg extrém nagy volt, és szerencsétlenségére nem én voltam az első, akivel emiatt nem jött össze a szex.
16/38 anonim válasza:
Pasi vagyok, nekem mondták már.
18/38 anonim válasza:
Ha nagy van neki, akkor persze, hogy megdicsérem. ;) Nemcsak hogy jólesik mindig a méltatás érthető módon az ilyen mérettel rendelkező pasiknak, de olyankor még fel is izgul tőle jobban, és még nagyobb meg keményebb lesz neki hirtelen. :)
19/38 anonim válasza:
Én akkor izgulok fel még jobban, ha ezt ronda szavakkal mondja, pl, hogy de kib.ott nagy/vastag/kemény fasod van. :)
20/38 anonim válasza:
Nekem mondta már csaj, nem is egy! De csak a tinik. Jó oké 21/5 van, szóval tényleg nem kicsi. Voltam 28 éves nővel, ő semmi dicsérőt nem mondott. Valószínűleg a tapasztaltabb nőknek ez már megszokott látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!