Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy több legyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy több legyen az együttlét?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már évek óta együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást, de már hosszú hosszú ideje nem voltunk együtt úgy. Tudom hogy volt hogy megint csak hosszú idő után nem voltam éppen a toppon, de többnyire nagyon jó éjszakáink voltak és a kapcsolatunk elején állandóan lefeküdtünk. Mostanában ez nem kerül ennyire középpontba ( az egyéb kényeztetések főleg neki, azok nagyjából megmaradtak még ) és nemrég el is mondta , hogy ennek az lehet az oka hogy így visszagondolva eléggé sok volt ez akkor neki . Én viszont van hogy nagyon kívánom , de azért még jobban örülnék ha néha néha visszatérne ez is az életünkbe , mert olyankor nyugszom meg teljesen , hogy köztünk is minden rendben ( ugyanakkor tudom , mert csodálatos és szembesít efelől).Szóval a lényeg hogy nem velem nem kívánja hanem amúgy a szexet ( mást azért igen ) de szeretném ha újra bele tudnám csábítani ilyenbe is. Nem akarom állandóan de azért néha néha jó lenne. Annyira az újdonságokra ő nem szeret nyitni ilyen téren nehezen jön meg igazán a kedve, inkább csak máshoz ( és ott mindig sikerül is). Mit tehetnék ? Esetleg konkrét szituációkat tudnátok mondani?
2015. szept. 2. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem kivanja nem is fogja... Vannak ilyen tipusok
2015. szept. 2. 08:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Legyél gyengéd. Van,hogy segít.
2015. szept. 2. 09:02
 3/7 menta34 ***** válasza:
nézzél vele sok romantikus filmet :)
2015. szept. 2. 09:21
 4/7 anonim ***** válasza:

randizzatok

vidd el vacsizni

romantikus séta

csábítsd el

romantikus sms-ek hívások

2015. szept. 2. 10:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Van hüvelyi orgazmusa? Lehet azért kívánja csak az egyéb dolgokat mert csak úgy tud elmenni. Esetleg ha sikerülne úgy is elelveznie megjönne a kedve hozzá.
2015. szept. 2. 12:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem nem volt még , mit hogy csináljam hogy legyen?
2015. szept. 2. 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a legjobb megoldás, ha megkérdezed a partneredtől, hogy mit kellene tenni a te problémád legjobb megoldása érdekében.
2015. szept. 2. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!