Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek rákérdezzek? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rákérdezzek? Vagy ne gyanúsítgassam ennyi alapján?

Figyelt kérdés
Ma este hívtam a barátomat olyan kimérten beszélt velem nem olyan volt mint máskor, bár napok óta ilyen mondja nem érzi jól magát. Front érzékeny minden hideg front előtt rosszul van. Meg volt egy hasmenéses-hányós betegsége is most a hétvégén. Hívtam kétszer is mind a kétszer felvette beszéltünk kb 10-15 percet. De olyan ridegen beszélt. Bár mondta hogy drágám stb de mégse olyan volt volt a hangja mint máskor. Kérdeztem mondta csak fáradt meg nem érzi jól magát. Esetleg rákérdezzek konkrétan hogy úgy éreztem nem egyedül van és amiatt ilyen a hangja velem? Vagy ne gyanúsítgassam? Mit tennétek a helyemben?
2015. szept. 1. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?Első kapcsolat?:)

Ne komplikáld túl a dolgokat! Ha egyszer beteg szerencsétlen akkor nyilván nem fog tudni úgy beszélni,mintha kicsattanna az örömtől.

Vagy esetleg van más oka is a bizalmatlanságodnak?Mert ha csak ennyi akkor nyugodj inkább meg és keress magadnak valami elfoglaltságot.

2015. szept. 1. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Beszélgetnék vele, hogy bizalmi problémáid vannak vele szemben.
2015. szept. 1. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért nem ápolod felelősségrevonás helyett?
2015. szept. 2. 08:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Mert nem egy helyen lakunk még nem költöztünk össze.
2015. szept. 2. 09:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Vá,ha fáradt, akkor annyi.
2015. szept. 2. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!