Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem tudom elment-e, és ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elment-e, és ha igen, hogyan. Rákérdezzek?

Figyelt kérdés

Először voltunk együtt a párommal az este. Tudom, hogy felelőtlenség, de mindenféle védekezés nélkül estünk egymásnak, nem volt tervezett a dolog, a kémia intézte így az egészet...

A problémám, hogy nem tudom eldönteni elélvezett-e. :D Tudom, hogy hülyeség, meg az ilyet csak észre veszi az ember, de nem volt semmi látható jele (hangok, mozgásváltozás, grimasz, ilyesmi), és azt sem vettem észre, hogy bennem ment volna el (fogamzásgátlós időimből emlékszem a dolog milyenségére, meg egyáltalán... semmi plusz nedvességgel nem rendelkeztem utána :D).

Többször tartottunk szünetet közben, kis simi, puszi, ez meg az... fáradt is volt, előtte alig aludt valamit, és végül szintén egy ilyen kis összebújással fejeztük be az estét.

Szóval létezik, hogy úgy ment el, hogy nem vettem észre, vagy tényleg fáradt volt, és egyszerűen az én javamra fejezte be az estét? Rákérdezzek esetleg, és ha igen, hogyan? Mert ez esetben fel kellene keresnem egy nőgyógyászt gondolom...

Azt pedig, hogy erről előtte kellett volna beszélnünk, igen, tudom, de ha már nem történt meg, próbálom utólag kideríteni a dolgokat.

23L

2011. okt. 23. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Így: "Eeementééé?Hőőőő?Jóvóóót?Hőőőő?"
2011. okt. 23. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:
"hahó!! elmentél?? vagy még itt vagy?? mert akkor nem fingok"
2011. okt. 23. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát azért elég gáz, hogy úgy fekszel le vele, mindenféle védekezés nélkül, hogy azt sem tudjátok utána megbeszélni, hogy mi történt...

Egyébként ha nem ment el, akkor is teherbe eshetsz, szóval ciki. Nem hiszem el, hogy nem lehet előre megbeszélni a védekezési módot. Vagy legalább közben...

Nem hiszem el, hogy nem fut végig az ember agyán a dolog.

2011. okt. 23. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:
ha nem volt g e c i akk nem
2011. okt. 23. 20:17
 5/5 anonim válasza:
Nem kell ahhoz elmennie, hogy terhes legyél mivel az előválladékban is lehet sperma. Szóval látogass el a nőgyógyászhoz és legközelebb ne legyetek ilyen buták..
2018. aug. 15. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!