Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szóba sem áll velem, hogy békítsem ki?
Hárman vagyunk barátnők. Egyik barátnőmnek nagyon bejön az egyik osztálytársam, viszont ő zárkózott nagyon.
Nem merte megszólítani, bár a srác ügyet sem vet rá soha.
Utána kötöttünk egy fogadást, hogy ha feltudom szedni a srácot, akkor egyik pénteken állja a számlám, mert péntekenként bulizunk. Sikerült nyitnom felé, először fogadás miatt csináltam, de ez megváltozott.
Beleszerettem és nem akartam elhagyni a fogadás miatt. De a barátnőm, akinek bejön elmondta neki hogy az egész fogadásból volt, de elmondta hogy miért nem jár sehova.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen okok húzódnak a háttérben. A szülei kint dolgoztak és még dolgoznak külföldön, a bátyjával élt, aki cukorbeteg. Amikor még fiatalabb volt történt egy baleset a bátyjával. Cukorbetegsége miatt rosszul lett és együtt ültek a kocsiban, s komoly balesetet szenvedtek. A bátyja szívrohamban meghalt. És magát okolja a haláláért, mert a barátaival(szerintem barátnője volt, mert ez igencsak erőltetetten mondta) túl sokáig elmaradt és több busza nem indult haza, ezért a bátyja elment érte. Ő utálta a bátyját, mert sok mindent nem engedett neki, de az elmondásából a bátyja szerette és bár utálta mindig számíthatott rá.Gondolom ezért viselkedik így.
Nyári szünet előtt jöttünk össze, de most elmondta neki, mert szerinte hátba támadtam. És most nem szól hozzám a srác.
TUDOM HOGY HÜLYE VAGYOK, NEM GONDOLTAM HOGY A BARÁTNŐM EZT TESZI, PEDIG TÉNYLEG BELESZERETTEM.
"De a barátnőm, akinek bejön elmondta neki hogy az egész fogadásból volt, de elmondta hogy miért nem jár sehova. "
az utána lévő balesetes sztori hogy kapcsolódik a dolgokhoz? szerintem sehogy.. na mindegy. szóval az a lényeg, hogy bemószerolt a barátnőd, hogy fogadásból jöttél csak össze vele, ugye? hát így jártál. ezt már nem tudja senki visszaszívni. talán mond el a srácnak, hogy közben elkezdtél máshogy érezni iránta és beleszerettél. ennyi.
Annyira rossz érzésem van, nemrégen nyílt meg előttem ennyire és most ez.
Arra tudok gondolni hogy valami volt a háttérben.
Ennek lehet köze ahhoz hogy nem nyíl ki senki felé.
4# 27 hónapja történt. Nem tudom mennyire tartja magát átlagosnak, ha engem kérdezel abszolút nem néz ki átlagosnak. A koránál sokkal érettebbnek néz, érettebben is viselkedik. És a stílusa sem olyan, mint a többieké, kitűnik a tömegből, bár talán ez is a célja. Amikor velem volt mindig vidám volt, amikor máskor látom mosolyogni és látszik a szemében hogy nem úgy mosolyog.
De ma találkoztunk, úgy örülök neki. Megígérte hogy végighallgat és meghallgatta a mondandóm. Szerintem nem haragszik rám, bár nem mondta hogy megbocsát, nem is mertem rákérdezni, de felhívott és mondta hogy "ma este gyere vacsorázni főzni fogok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!