Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ment nálatok valaha kiérdemlős alapon a sex?
18 éves vagyok jo alakom van sexy vagyok legalább is sokan megfordulnak utánam 10-ből 7-en minimum..
13 honapja vagyok kapcsolatban..
És az elmult időbe konkrétan kikell érdemelnem azt hogy a párom lefeküdjön velem..
Az elétől kezdve tudja a párom hogy nekem a s*x nagyon nagyon fontos és nagyon is igénylem van hogy napi szinten töbször is de 1x minimum!!
Azt állintja szeret és akar is de ugy érzi csak a sex forog folyton a fejemben és csak arra kell...
De nem sok közös programunk van azon a bizonyos lepedő tornán kivül is..
De nekem már nagyon hiányzik az hogy valaki normálisan tényleg minden nap ágynak döntsön...
Velem lehet a baj??
Fiuk és lányok válaszát egy aránt várom!!
nézd csak, ma már volt egy hasonló kérdés, ezen is érdemes lehet végigfutnod:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Nem tudom mi van.. mert tényleg nem a sexre kell de nagyon nagyon kívánom!!
Nem lehet az hogy kiéget mert csak az elmult 3-4 honap ilyen ez igy egyik pillanatrol a másikra megtörténik hogy hopsz már nem kivánom ugy a csajom és csak heti 2-3 szex van vagy annyi se??!
Megcsalni nrm csalhat meg hisz éjjel naplal velem van.. a szabadnapjait a szúleinél tölti ha suliba vagyon.. ha nem ott vagyok akkor velem .. a munka rendjét tudom...
Az egy dolog, hogy valószínűleg nem egyforma a libidótok, de még is mivel "kell kiérdemelned" azt, hogy legyen szex?
Mit kell tenned, vagy hogy kell viselkedned érte?
Állandóan vele vagy és bármikor megkaphat, miközben te még el is várod, hogy napi szinten legyen valami.
Ez rettentő egyhangú, unalmas és feladatszerű
"éjjel naplal velem van" ez itt a kulcs..
9-esnek igaza van, ha napi rutinfeladattá válik a szex, ha semmi vadászélmény nem jár vele, ha ott vagy a nyakán állandóan és folyton rá akarsz mászni, .. hát az bizony képes kiölni a vágyat. És ez független az alakodtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!