Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kétségbe vagyok rsve. Megold&#...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétségbe vagyok rsve. Megoldås?

Figyelt kérdés

Kicsit aggódom a szexuális életünk miatt.

A pasimmal együtt élünk,s lassan 1éve jàrunk.

Ő31. Én 22

Az elején beharangozta hogy ő i.ádja a szexet, neki napi3-4kell (persze ezvakkor is vicces volt,mert sokalltam :D)

No az elején volt,hogy napi2x is csináltuk,reggel és este, vagy éjjel felkeltett hogy kíván stb.

De ez mára csak heti 2-3alkalomra csökkent.

Szämomra ez kevés.

Az elejèn mondta,hogy a gumi nem jo, csuszkält stb. Fogigátlot szedek...de szerintem felesleges,mert csak mègezem a szervezetemet a gyogyszerrel, ennyibaktusra elég lenne a gumi is.

Hétköznapokon Ő hazaesik majdnem 3jjel 11re,fáradt stb,hamar elalszik.

Ha szexi ruhät veszek fel van hogy hatásos,de van hogy rá kell másznom.

Amugy usteni a szex, de van hogy feszült és stresszes ès lelankad...

Megcsalås,szervi baj kizárva!

Nem hiztam,nem vältoztam,de nem értem mibaj :(

Nekem ez kevés.

Azt mondta nem mindig van ereje este ha hazaér, ès az elején ugye ujdonságok voltunk egymásnak,de vonzodik hozzám ês szeret, csak kicsit lanyhult a szex.. De ha meg szexelünk az meg uuhh.. :)

De nekem ez kevès, olyan rossz hogy én akarom,de nem kezdeményezek mert tudom hogy Ő hulla vagy hogy már felig alszik.

Nèha ugy vágyom arra,hogy lteperjen,vagy mint régen pl. Csináljuk kocsiban stb.

Teljesen elkeseredtem. Mit tegyek,van megold\s?

2015. aug. 31. 10:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Utolsó

,, a férfiak mindig kivánják a szexet,de nem ugyanazzal a nővel,, igen, ès ugye itt jön a képbe,hogyba legtöbb f3rfi megcsal.

Csak azt gobdolom,hogy sokan jó módukban nem tudják hogy mit kezdjebek magukkal...

Adott a párom, ugye 30elmult ès vagxok neki én, 223vesen,fiatalon,igènyesen, energikusan,plusz jo a testem stb.

(nem magamat dicsérem)

Ès ,,unalmas vagyok neki,, hmmm... Érdekes...

Eddig azt hittem,hogy a pasiknak fiatal nő kell, most akkor mègsem jo ez sem??

É

Érdekes,hogy a pasik ráunnak a nőkre, jaj szegények, de rossz nekik.

Vilä életemben rühelltem ezt a himsovinizmusz

2015. aug. 31. 11:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Bocs ha bántó éllel írtam, csak már tényleg sokadik kérdés, amelyik ezen a dolgon busong, hogy a napi 2-ből, miért lett heti 2 egy év alatt, jaj mit hibáztam.

Vszinűleg semmit nem hibáztál! És lehet h a pasid is szenved attól, hogy látja, hogy többször szeretnéd, ő meg egyre nehezebben veszi rá magát. Egyszerűen csak annyi van, hogy az újdonság ereje óriási a szexben (különösen a férfiaknál), viszont tény, hogy nem nyújtható ki a végtelenségig. Bomba csaj lehetsz egy év után is, de új már nem, akárhogy megfeszülsz. Épp azt mondom, hogy ha heti 2-3x még mindig nagyon jó a szex, akkor nagyon jó vagy! De ne az első hetek intenzitása legyen a mérce. Ha ennél többször kívánod, akkor maszti és/vagy szerető a megoldás.

2015. aug. 31. 11:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Azt írtad, hogy a pasid éjjel 11-kor hullafáradtan jön haza a melőból, de azt nem írtad, Te mivel töltöd a napodat?

Lehet, ha Te is annyira fáradt lennél mint Ő, akkor beérnéd azzal a heti 2-3-mal is.

Egy párkapcsolat kölcsönös tolerancián, megértésen és tiszteleten alapul.

Ha a pasid mindennap hullafáradt a melótól és azért dolgozik, hogy mindkettőtöknek jobb legyen, akkor illene neked is ehhez igazítani az igényeidet, és pedig nem azt éreztetni vele, hogy neked kevés az Ő teljesítménye. Ha kevés, akkor old meg magad csendben a kiegészítést, persze egyedül.

Hidd el el fog jönni az az idő is amikor már Te is bőven elégnek fogod tartani a heti 2-3-at!

2015. aug. 31. 12:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem túlagyalod a dolgot. Te írtad le, hogy hulla fáradtan ér haza esténként 11-kor, meg azt is, hogy a nyaralás alatt "ugyanúgy ment a napi két szex", mint a kapcsolatotok elején.

Leírtad azt is, hogy amúgy "isteni vele a szex", meg hogy "De ha meg szexelünk az meg uuhh.. :)"

Ha unna téged, vagy nem kívánna ugyanúgy, akkor mégis miért szexelne veled gyakrabban nyaralás alatt, mint máskor?

Tényleg annyira hihetetlen, hogy ha az ember annyira fáradt, mire este hazaesik, hogy kb. legszívesebben bedőlne ruhástul az ágyba, hogy aludhasson végre, akkor nem fogja olyan gyakran kívánni a szexet sem, mint ha nyaralás alatt kb. annyi dolga van, hogy kipihenje magát és jól érezze magát?

Ha ilyen helyzetben lennék, azon gondolkoznék el, hogy van-e bármi mozgásterem abban, hogy a párom többet pihenhessen, esetleg le tudok-e róla bármi olyan terhet venni, ami nem a munkájával kapcsolatos, amit nyilván nem tudok helyette elvégezni, akkor ha nem átmeneti ez az állapot, hanem tartós, akkor szóba hoznám, hogy nem lát-e esetleg esélyt munkahely váltásra, akár olyan áron is, hogy kevesebbet keres a jelenleginél, mivel ez hosszabb távon nyilván neki sem jó, már csak az egészsége miatt sem.

Nekem is volt olyan időszak az életemben, amikor az exem rengeteget dolgozott, meg elég stresszes, komoly felelősséggel járó munkája is volt, sokszor örülhetett, ha fele annyit tudott aludni, mint én, mert nagyobb távolságokra is utazott mellé, és annak ellenére, hogy én, aki vele ellentétben nem voltam hulla fáradt, így másra (is) vágytam volna esténként az ágyban, elfogadtam, hogy ez van, és annyiból állt az esti közös program, hogy vacsora után megmasszíroztam a hátát, amibe nem ritkán percek alatt belealudt.

Pont ennek kapcsán írtam is régebben egy hozzászólást egy vicces esetünkről egy olyan hozzászólónak, akinek a női önbecsülését kb. romba döntötte, hogy a párja egyszer konkrétan elaludt szex közben - amiből láthatod, hogy nálatok még nem is olyan vészes a helyzet. :-)))

Meglett az a kérdés kulcsszavas kereséssel:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__5..

2015. aug. 31. 13:04
 15/16 A kérdező kommentje:

Leültem Vele beszélgetni.

Ès mondtam neki hogy ugaz.e. hogy,, a ferfiak mindig kivanjak a szexet,de nem ugyanazzal a novel,,

Erre elkezdett nevetni,hogy igen ez igy van es amelyikbferfi mast mondd az hazudik... Mivel a kapcsolatban a felek megszokjak egymas testet is.

Mondta hogy engem szeret,engem kivan es nem fantazial senki masrol,de a mondat igaz... Szoval szegenykem vagtabmaga alatt a a fat :D

Probalta oszinten elemezni a mondatot,de a masik szavaval pedig vedte magat, hogy Ő nem ilyen es csak engem akar... :)

2015. aug. 31. 15:32
 16/16 A kérdező kommentje:

Tegnap este szexi bugyiban és egy babydoll felsoben vartam a garazsban.

Korabban emlitettem neki,hogy szivesen kiprobalnam a kocsin,vagy orulnek ha leteperne.

Nos amikor meglatott nekem esett...khm allt mint a covek.

Hatalmasat stexeltunk a kocsin :)

2015. szept. 1. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!