Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kevés a szex, van esély hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés a szex, van esély hogy megváltozik?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt, eleinte rengeteg szex volt, mára heti 1 alkalom, akkor is inkább csak miattam. Nagyon szeretem, megcsalni sosem tudnám de felőröl ez az egész szituáció. Bántó hogy már nem kellek neki úgy mint rég amikor imádott velem lenni. Sokszor kifordulok magamból emiatt és utálatos vagyok, ami miatt pedig magam is megutálom lassan. Nem tudom elhagyni túlságosan ragaszkodom hozzá. Van esély hogy megváltozik a helyzet? Ha nem, hogy lehet egyáltalán egy ilyen indok miatt rászánni magad a szakításra?
2015. aug. 30. 23:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nincs annál szarabb dolog egy kapcsolatban, mint amikor máshova megy boldogulni az egyik fél. Mégis sokan megteszik.

Aztán jön a lelki ismeret, ami felemészt, megbetegít. Ha szerencsés vagy, vagy olyan alkat, akkor nem.

Nem szakítani kell, hanem elülni, és megbeszélni vele a problémát. Mondja el mi változott. Értsétek meg egymást. Ezt mégegyszer mondom: Értsétek meg egymást. Vesézzétek ki az igényeket, és a várható jövőképet, ha együtt maradtok.

Ha meg tudjátok beszélni, és tudtok változtatni, akkor van esély a folytatásra.

Ha nincs, akkor vége (lesz majd 1x csak...).

A "Nem tudom elhagyni túlságosan ragaszkodom hozzá." jellegű kinyilatkozások társfüggőséget okoznak. Ne menj bele ebbe, mert elcseszed az életed.

Senki sem mondta, hogy könnyű, mert nem az. De ha úgy érzed mindent megtettél, és kilépsz, akkor nem lesz para... szar lesz, de az meg kell.

2015. szept. 7. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!