Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés a szex, van esély hogy megváltozik?
Nem kezdett el esetleg időközben hormonális fogamzásgátlót szedni?
Amikor szeretkeztek, ha nem is gyakran, neki van orgazmusa?
Ő is szokott időnként kezdeményezni, vagy leginkább, vagy kizárólag csak te?
Mennyi idősek vagyok?
Szexshopos vagyok, kb heti 3 alkalommal jön egy férfi és elmeséli ezt a történetet, utána megkérdezi, hogy van-e valami olyan szer amitől a kedvesének visszatér a libidója.
Ilyenkor azt válaszolom, hogy bárcsak lenne, ugyanis nálunk is ez a helyzet hetedik éve.
Egyszer olvastam egy cikket egy szexuál-pszichológusnőről aki könyvet írt a témában. Valami olyasmi volt a címe hogy miért fizetnek a férfiak a szexért (rosszlányoknak) Nos ezért, és még azért is mert nem csak a gyakoriság csökken, hanem az intimitás, spontán ölelések, cirógatások ettől csökken az önbizalmunk.Évek alatt lakótársi viszony alakul ki, ritka szexel.
A cikk utolsó mondata volt a legkiábrándítóbb:
"Ez nem is fog már megváltozni, majd mikor a férfi besokall és elhagyja a nőt akkor pánikszerűen elkezd társat keresni mert az a szemét lelépett, és az új kapcsolatot ismét megalapozza 1-4 év felfokozott aktivitással (ez nem tudatos, szívesen teszi) majd csökken a lelkesedés és az új fickó is szembesül a jelenséggel. Becsülte volna meg azt akit szeretett..." csak tartalmilag idéztem nem szó szerint
A jelenség fokozottan jelentkezik gyermekáldás után.
Nálunk hímeknél létszükséglet a szex, mint az ivás, evés, alvás. Termelődik az anyag ki kell jönnie!
A nőknél valahogy másképp működik, rá kell hangolódni, a havi hormonális hullámvasút éppen milyen szakaszában vannak.
Személyes tapasztalatból mondom azt, hogy a nők nem érzik, hogy bármi gond lenne a szexel otthon, hiszen mikor hetente-kéthetente szükségük van rá a férfi partnerük kapható. Éppen ezért őket váratlanul éri mikor a férfi lecseréli a kétheti egy szexet, napi kettőre. Többnyire 10 évvel fiatalabb csajra, azt gondolják sértődötten persze mert én már öreg vagyok. Közben lófhazt, azért mert tapogatni kell a nyaki vénájukat a ritka együttlétek alatt, hogy életben van-e ha már nem is ásítozik.
Azért maradok mégis az asszonnyal mert értem a másik oldalt is, legyen 100%-os szakácsnő, takarítónő,anya,megértő társ,sportoljon hogy ne löttyedjen el, és még szexistennő is miután kiteregetett, elmosogatott...Nem reális elvárás. De mi akkor sem fogunk vasalni
8-as
Nem kell lecserélni az asszonyt, de attól még el lehet járni mellette csajozni. Ha nem lakik jól otthon az ember, elmegy máshová enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!