Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a Georgina/Gina szexuálisan izgató keresztnév?
Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 23:12
2/11 anonim válasza:
Igen, mindig ezt a nevet nézem a naptárban, mikor maszturbálok.
3/11 anonim válasza:
Engem egy név sem izgat fel szexuálisan.
4/11 anonim válasza:
Hehe :D
Amúgy szép név, de nem hinném hogy izgatna is..:D
5/11 anonim válasza:
Nos, kedves kérdező, asszem nyilvánosan is beírom ide neked azt, amit kb. két perce: te beteg vagy!
6/11 anonim válasza:
(kiegészítés: pont azzal a hangsúllyal képzeld el, ahogy a Firefly-ban Wash mondja a kapitánynak)
7/11 anonim válasza:
Ha a vezetékneve Va, akkor igen: Va Gina. :)
8/11 anonim válasza:
Nem tudom,a német juhászomat is így hívják :)
9/11 anonim válasza:
#8: én is ismertem egy ilyen német juhászt, csak már elpusztult szegény.
10/11 anonim válasza:
Én kutyám él és virul 2 éves lesz októberben :) És szexuálisan izgató a kan kutyák számára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!