Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok izgato ha recseg az agy kozben?
Figyelt kérdés
engem enyhen idegesit. eddig minden egyban hallatszott mikor begyorsitok. csinalnek egy jo keretet rusztikus gerendabol, es ra meg habszivacs, ugy akar aludhatnak is melletunk annyira stabil.
de ha szerintetek ez izgato akkor elgondolkozok meg rajta.
2015. aug. 30. 10:35
11/20 A kérdező kommentje:
erett noci, az hiszem telepatiam van: ma megint sokat gondolkoztal es nagyon elfaradtal ettol:P:P
2015. szept. 3. 22:14
12/20 anonim válasza:
ehhez biztos telepátia kell? :P
na hagylak inkább itt "asztaloskodni" hátha lesz egy "vevő" :D
13/20 A kérdező kommentje:
minden helyzetben ilyen hamar feladod?:P
2015. szept. 3. 22:22
14/20 anonim válasza:
Nem, de nem figyeltél!
ÉRETT pasit kérnék hozzá!!! :D
15/20 A kérdező kommentje:
jah hogy te mar egybol azt akarod? na akkor bocsi, en elobb inkabb megismernem a masikat. tenyleg jobb ha elmesz, ez nekem tul gyors:P
2015. szept. 3. 22:33
16/20 anonim válasza:
Tudod hová menj....!!!?
Vissza a dokihoz, hogy öngyógyulás következett be! :D
17/20 A kérdező kommentje:
okok, ugy programalom hogy ne utkozzek veled. mindeg meseli az orvos mennyire orul mikor csak ugy beugrasz par percre:P
2015. szept. 3. 22:47
18/20 anonim válasza:
úgy látom mégsem történt öngyógyulás ha elég neked az én néhány percem :D
na itt inkább maradj meg az asztaloskodásnál sztem és ne térj el a témától :P
19/20 A kérdező kommentje:
de amugy hogy van neked 82%?? mindeg csak annyi kommentet irsz hogy nem vagy semmi jonak az elrontoja?:P
2015. szept. 3. 23:04
20/20 anonim válasza:
Na menj te tudod hova...!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!