Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért olyan izgató a kutyapóz? Lányok! Nem érzitek megalázónak vagy valami? 19/L
Én fenék párti vagyok és abból a szögből elég jól látható...
Am én nem megalázásból szeretem onnan...nem szeretem alázni a barátnőm...nem izgat, sőt...
22F
Ha a kutyapózt megalázónak érzed,akkor magát a szexet érzed annak!
A férfinak szép látványt nyújt ez a pozíció szerencsésebb esetben,legalábbis,ha jól nézel ki :D
Ha jó a mérete is,ez a póz tud nagyon kellemes lenni, tudja közben a férfi fogni a feneked,simogatni és a melledhez is érni. Rádhajolva csókolgatni is stb :)
Látványra sokkal hangsúlyosabb a fenék/csípő, mélyebbre lehet hatolni, kevésbé fárasztó mint a pasi felül pózok, úgy hogy közben a lánynak se fárasztó. Lehet közben kényelmesen csiklót izgatni, popót ujjazni, ha a partnerem igényli. vadabb szexhez meg jobb, ha valaki azt szereti, megfogni a csípőt és húzni rám :) stb...
ugyanakkor ha a pasi nem mozog csak a csaj tolja rá magát, az nagyon izgató látványra is, meg a csaj tudja diktálni a tempót, a lovaglás hátrányai nélkül.
Szóval rengeteg előnye van, és egészséges lelkű nő nem érzi megalázónak! normális partnerrel persze.
kérdező, mi az előbb leírt dolgot szerelmeskedésnek, szeretkezésnek hívjuk :) az kell az érzelmeken alapuló kapcsolatban, de nem csak az :)
Mi szoktunk szexelni (már nem szerelmeskedés, de még nem annyira vad) meg dugni is (ezt meg a vadabb, minden bele szexre értjük), hangulattól függően.
Akkor jó a szex ha változatos, néha a szoknya fel, bugyi le, farok be szexre van igénye páromnak is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!