Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért olyan izgató a kutyapóz? Lányok! Nem érzitek megalázónak vagy valami? 19/L
Nem érzem "megalázónak vagy valami". :-)
Olyan a kapcsolatom a Párommal, és úgy bánik velem, hogy nem tudnék önmagában egy pózt szeretkezés vagy orális szex közben megalázónak érezni.
Sok kedvenc pózom van, a kutya pózt pl. azért szeretem, mert a behatolási szög miatt több stimulációt kap a G-pontom, mind a ketten szabadon mozgunk, lehet azzal játszani, hogy egy darabig csak ő mozog, vagy csak én, vagy ügyesen belemozgok az ő ütemébe, könnyebben tudom előre-hátra vagy oldalra billegtetni a csípőmet, illetve körben vagy nyolcas alakban csavargatni, mint pl. lovaglóban, mert könnyebb koordinálni a mozgásomat, mint egy kevésbé stabil testtartásban.
Jó érzés az is, ha magához húz, a csípőmnél fogva ő mozgat, meg az is, hogy amikor éppen van szabad keze, tudja cirógatni a melleimet és/vagy simogatni a csiklómat, ő meg szerintem élvezi a látványt, ahogy ficánkolnak a melleim, ahogy mozgok.
Ha meg nem felegyenesedve van a felsőteste, hanem hozzám simulva, akkor imádom, ha a nyakamat és a tarkómat harapdálja finoman.
Számomra még egy előnye van: én nagyon élvezem, ha a testünk lendületből "összekoccan" egy szenvedélyesebb szeretkezés közben (pont ezért preferálom a kisebb péniszméretet, mert ez nyilván csak annál a méretnél játszik, ami teljes behatolást tesz lehetővé), és ez kevés pózban működik olyan jól, mint kutyában.
Közben olvastam, hogy esetleg hiányolnád a szemkontaktust. Ebben a pózban is bármikor láthatjátok egymás arcát, reakcióit, ha hátrafordítod a fejed. :-)
Én éppenséggel kutyapózban megyek el a legkönnyebben/legtöbbször. Igen, kell a szembenézős, csókolózós szeretkezés IS egy kapcsolatban. De hosszú távon bizony unalmassá tud válni...
És ahogy valaki írta, van a szeretkezés, meg van a vad szex, dugás, baszás, és az is nagyon jó tud lenni, ugyanazzal az emberrel. :) Egyszerűen feldobja a szexuális életünket a változatosság.
Szóval én imádom a kutyapózt és a barátom is. Alkalmazzuk is sűrűn (és mellette van szerelmeskedés is), akár egy meneten belül...
Egyébként a legtöbb nő ezt a pózt szereti a legkevésbé. Általában kényelmetlen, nincs meg a kellő intimitás.
Férfiaknak pont ellenkezőleg, a legtöbbnek ez a kedvenc póza. A már fentebb említett okok miatt: a látvány, könnyű mozgóság.
Én személy szerint nem szeretem, ugyan nem érzem megalázónak, de valahogy sosem élveztem.
A kutyapóz a kedvencem..
Sokkal jobban érzem a partnerem..
miert lenne gond az ha megalazo? normalis esetben a ferfi dominal a szexben, ezt elvezi, es a not meg dominaljak ezt elvezi..akarki akarhogy varialja ez a termeszetes felallas!
nyilvan vannak megalazo durva dolgok, dehat ez egy szexualis poz ami mindket fel szamara oromot okoz.. akkor a misszionarius is megalazo mert a fiu van felul es szegeny not meg lenyomjak az agyra:P
kerdezo erdekes szemelyiseg lehetsz, ha egy uj poz miatt is ennyi velemenyre vagy kivancsi. hogyha uj fele csoki tetszik meg, arrol is elobb kikerdezed az ismeroseid es talan utana ki is probalod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!