Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy ilyen test mennyire izgató számotokra?
2015. aug. 12. 20:58
2/29 anonim válasza:
nem rossz :P én csak a hasizmot hiányolom,de nem hajítanám ki az ágyból ;)
3/29 anonim válasza:
Kicsit hasra/mellre rágyúrna álom lenne :D
Szerintem ez a test átlag felett van.
4/29 anonim válasza:
Nem rossz,de lehetne kockàs a hasa.
5/29 anonim válasza:
Szerintem rendben van, jól néz ki.
6/29 anonim válasza:
Laanyok azert sokat akartok. :) latni hogy torodik magaval es hogy jar edzeni. Genetika hianya ha nincs valakinek kocka has. Enis rengeteget tornazok es megsem latni rajtam hogy kockasodnek.
Szerintem a kepen a srac aranyos. Bar sztem 160 cm korul lehet. Bar lehet tevedek.
De az agyambol nem rugnam ki ;)
7/29 A kérdező kommentje:
hééé :D 176 vagyok :D <3 :D
2015. aug. 12. 21:39
10/29 A kérdező kommentje:
Írtam neked egy privátot hogy "jöttem" :D:D:D
2015. aug. 12. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!