Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nagyon sok, mondjuk 100...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilalili kérdése:

Ha nagyon sok, mondjuk 100 pasival lefekszek, akkor lesz majd hüvelyi orgazmusom?

Figyelt kérdés

#orgazmus #mazmus
2015. aug. 29. 22:37
1 2
 1/16 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
96%
Inkább egy fincsi tripper.
2015. aug. 29. 22:39
 2/16 anonim ***** válasza:
28%

Nem garantált, de vállalkozok számos kísérletre, hátha nem sok ember kell hozzá, csak gyakorlás :D

30/F

2015. aug. 29. 22:39
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
a a partnerek mennyiség és az élvezet hatékonysága nem függ össze...
2015. aug. 29. 22:41
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
Erre nincsen garancia, de szerintem ha sikerülne megtanulnod saját magadnak hüvelyi orgazmust okozni, akkor annak is nagyobb esélye lenne, hogy a férfi partnereddel át tudod élni.
2015. aug. 29. 22:45
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Előbb utóbb találsz valakit aki ki tud elégíteni.
2015. aug. 29. 22:46
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem,csak akkor lessz ha velem..
2015. aug. 29. 22:51
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Kapok sorszámot?
2015. aug. 29. 22:54
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

A hüvelyi orgazmus léte vagy nemléte nincs összefüggésben sem a pasik számával, sem a szex gyakoriságával! Vannak nők akik képtelenek a hüvelyi orgazmusra, ők a csiklójuk izgatásával élveznek. De megvan ez fordítva is! Ezt befolyásolni nem tudod, így születtél. De megbeszélni lehet a partnereddel.

Konkrétan nem a kérdésedhez tartozik, de leírom, hogy vannak olyan nők is akik attól élveznek el ha a mellüket simogatják, masszírozzák és szopogatják a pasik.

Puszilom a csiklódat! /F.

2015. aug. 29. 23:00
 9/16 anonim ***** válasza:
55%
Igen. mwg mellette egy kútgyűrű méretű hüvelyed is.
2015. aug. 29. 23:00
 10/16 anonim ***** válasza:
96%

"Vannak nők akik képtelenek a hüvelyi orgazmusra."

Ezt így nem merném kijelenteni tényként. Nincsen nálam a bölcsek köve, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy van nem kevés olyan nő, aki (még) nem élt át hüvelyi orgazmust, de nem kizárt, hogy vele is megtörténik egyszer.

2015. aug. 29. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!