Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lilalili kérdése:
Mi a titka a hüvelyi orgazmusnak?
Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 16:51
1/15 anonim válasza:
erre csak egy tibeti kolostorban kaphatsz választ, ha lelkileg felkészültél, és kiüresítetted magad.
3/15 A kérdező kommentje:
És hol találhatok tibeti kolostort és ott kit kell keresni?
2015. aug. 29. 16:54
4/15 A kérdező kommentje:
# 2 nem akarok az lenni mi bajod van?
2015. aug. 29. 16:55
5/15 Igen, én vagyok! :) válasza:
A megfelelő technika, és a megfelelő túlfűtött hangulat. Sosem lesz hüvelyi orgazmusod, ha az jár a fejedben, h hüvelyi orgazmusom legyen.
6/15 anonim válasza:
A lazítás, a görcsök, gátlások elengedése.
7/15 A kérdező kommentje:
Jó megpróbálok nem rágondolni arra ami zavar lehet ez volt a baj :)
2015. aug. 29. 17:22
8/15 anonim válasza:
Mert kevés olyan pasas van, aki ért a nők testéhez.
Sajna az olyanok, mint én, kevesen vannak.
Igazából nehezebb elérni, sokkal több előkészítést igényel és megfelelő sorrendű, intenzitású izgatást.
9/15 anonim válasza:
# 8: A férfin kb. 20%-ban múlik a dolog. Nekem egy időben tapasztalt, odaadó partnerrel sem ment, a saját görcseim miatt. Aztán megtanultam, onnantól pedig még egy extra béna pasival is kétszer élveztem el legalább egy aktus alatt. (Mondjuk nem akartam vele többször szexelni.)
Ha a nő nem tud ellazulni, te csinálhatsz bármit...
10/15 anonim válasza:
8. vagyok megint. 9. A mi dolgunk az is, hogy a nő megfelelő hangulatát, oldottságát biztosítsuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!