Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni a hüvelyi orgazmust? Nagyon el vagyok keseredve.
Csiklóval megy, de hüvelyi úton nem és nagyon aggaszt. Nem volt meg eddig a megfelelő srác, de azt érzem soha nem is fog menni. :( Van, aki sose lesz erre képes? Szeretném nagyon, de nem megy.
Lányként ugye nem akarom a fél várost kipróbálni...
23/L
Én meg azok után sírok, akiknek mindkettő megy. :) :(
Szex után is miért van az, hogy szinte nem is érzek semmit sem, ha ingerelnek? De ez közben is előfordul, sajnos.
"Nem volt meg eddig a megfelelő srác, ...."
Pedig szerintem nem egy elhanyagolható tényező a szóban forgó kérdés szempontjából (sem). :-)
"de azt érzem soha nem is fog menni"
Lehet, hogy úgy érzed, de ha akarod, ennek a meggyőződésnek választhatod éppen az ellenkezőjét is. (Amúgy is érdemes arra programozni a saját tudatalattidat, amit szeretnél, nem pedig fordítva.)
"Szeretném nagyon, de nem megy."
Nincsen nálam a bölcsek köve, de szerintem ha van valami az életünkben, ami nem akarás és igyekezet kérdése, hanem elengedésé, akkor az orgazmus az az.
"Lányként ugye nem akarom a fél várost kipróbálni... "
Ez tényleg nem tűnik jó ötletnek. :-)
Nem vagyok szexológus, de én nem mernék olyat kijelenteni a hüvelyi orgazmusról, hogy valaki "nem képes rá", inkább csak azt, hogy sokan (még) nem élték át.
Nagyon nem vagyunk egyformák orgazmus készség szempontjából, kár valami "szabványhoz" hasonlítani és méricskélni magadat. Nekem nincs attól orgazmusom, amitől a nők jóval több, mint 90 %-ának simán van, és van olyantól zsinórban, amitől a 99 %-uknak biztos, hogy nem lenne, de ettől se "műszaki hibásnak", se biológiai kuriózumnak nem tartom magamat.
Amúgy sokan azért mondják, hogy olyan, mint hüvelyi orgazmus igazából nem létezik, mert fiziológiai értelemben azt is közvetett módon kiváltott csiklóorgazmusnak tartják, mert a csikló tud a hüvely elülső oldalának irányából is stimulációt kapni, mivel egy annál jóval nagyobb és összetettebb szerv, mint aminek kívülről látszik, - de gondolom, ezt úgyis tudod.
A helyedben felszabadultan élvezném azokat az orgazmusokat, amik vannak, és mellette akár a partneremmel, akár egyedül kísérleteznék azzal, hogy a hüvelyemben mi jelent nekem nagyobb fizikai élvezet, de nem feszülnék rá nagyon erre a kérdésre, és törekednék arra, hogy ne az a bizonyos cél lebegjen a szemem előtt, illetve szemünk előtt, hanem az, hogy élvezzem, élvezzük az odáig vezető utat, függetlenül a végeredménytől.
Szerintem érdemes különböző pózokkal kísérletezni, amikben más a behatolási szög, ezért intenzívebb ingerlést kap a G-pontod, van, akinek a jól eltalált egyenletes ritmus a dolog titka, és a ritmus váltogatása "nyírja ki" az éppen közelgő, felépülőben levő hüvelyi orgazmusát, van, akinek a kellően hosszú aktus lett a dolog kulcsa, stb.
Sok póz lehetővé teszi, hogy a partnered szeretkezés közben simogassa a csiklódat, (vagy akár te magadnak, ha neki nincsen szabad keze), és ha egy olyan ingert kapsz szeretkezés közben, amitől önmagában is el tudsz élvezni, akkor kellő idő után tud arra kondicionálni, hogy előbb-utóbb a másik, amivel sokszor párhuzamosan, egy időben érzed, már önmagában elegendő legyen a kiváltásához.
(Emlékeim szerint van is erre valami szexológiai, vagy pszichológiai szakkifejezés, de egyszerűen nem jut az eszembe. Ahhoz hasonló, mint az átvezetés v. átkötés.)
És előfordulhat, hogy a férfi partner lesz a titka, nem is feltétlenül olyan értelemben, hogy nagyobb szexuális tapasztalata lesz, vagy nagyobb érzéke a dologhoz, hanem akár olyan értelemben, hogy annyira odalesztek egymásért, annyira egymásra tudtok hangolódni, hogy az megadja azt a pszichés pluszt ami kell, vagy mellette meg tudod élni azt a feltétel nélküli elfogadást és bizalmat, ami a nők egy részének - pl. nekem is - kell ahhoz, hogy teljesen el tudja engedni magát és ezzel együtt el tudja engedni az önkontrollt is, és akkor lehet, hogy egyszerűen csak megtörténik, amire most annyira vágynál.
Köszönöm a hasznos választ! 16 éves korom óta próbálkozom, volt hosszú kapcsolatom, ott sem sikerült. A szüzességem elvesztése borzasztó volt számomra, nehezen tudom magam elengedni már szex közben. Ha sikerül, megvan a bepisilős érzés, de egyszerűen nem tudok attól feljebb kerülni.
Szex közben is próbálkoztam azzal, hogy a csiklómat izgatom, de ilyenkor szinte semmit nem is érzek ott. Inkább a hüvelyem érzékenyebb ugye aktus közben.
# 7
Ha az enyémre értetted, akkor részemről szívesen, de szerintem a többieké is hasznos volt.
Ha az első szeretkezés "borzasztó" volt számodra, az érthető módon eléggé kihat az ember szexuális életére, de gondolom, az idő és a kellemesebb élmények azért segítenek felülírni, és túllendülni ezen.
Ha időnként "megvan a bepisilős érzés", akkor egyébként már valószínűleg egész közel jársz már az orgazmushoz, sőt jó eséllyel egy spriccelős orgazmushoz.
Időközben meg egyszer csak eszembe jutott az a kifejezés - a nagy akarás helyett elengedés, ugye :-) - szóval híd-manővernek hívják, így találsz róla infót a neten, ha érdekel.
Mindenkiére gondoltam, ment a zöld kéz. :)
Nem úgy gondolok vissza, hogy kiráz a hideg milyen rossz volt, hanem már úgy, hogy semleges, de semmi jó nem volt benne. Csak a behatolás azért mindig nehézkesen megy.
Utánaolvasok, köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!