Ha valaki egyszerűen képtelen az orgazmust elérni, annak lehet szervi oka?
Az előző partneremmel nekem sem sikerült, bárhogy próbálkoztunk... A mostanival viszont összejött.
Megtaláltad már a G-pontodat?
Ha nem is hüvelyben, de csiklón keresztül sem tudsz elérni magadnak sem orgazmust?
Nem értem, hogyan lehet. A G-t valahogy úgy tudnám magyarázni, hogy felnyúlsz a hüvelyedbe és nagyjából félúton a kifelé eső részen kellene hogy legyen.
Olyat még nem hallottam, hogy valaki csiklón nem tudok elélvezni, csak a hüvelyiről... Esetleg próbáld meg kicsit jobban széthúzni a kisajkaknál, hogy jobban hozzáférhess.
Hát nekem se tűnik normálisnak!! De gondolom az feltűnne, ha orgazmusom lenne, és azért lenne utána olyan érzékeny... :D (Legalábbis remélem oO)
Lehet tényleg jobb ötlet lenne egy dokihoz elnézni (pl nem tudom lehet-e összefüggés, de cisztáim vannak, majd rákérdezek, csak félek, hogy hülyének néznek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!