Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves barátom hamar elmegy az együttlétek során.
Mitől lehet? Kihez fordulhatunk segítségért?
Figyelt kérdés
Lassan 9 hónapja járunk, rendszeres nemi életet élünk (19F,24L).
Ha egy nap többször próbálkozunk akkor sem tart tovább a szex 10 percnél.
Normális válaszokat, segítséget várok.
Köszönöm szépen!
2015. aug. 29. 09:29
1/10 anonim válasza:
hozzám :) én sokáig bírom!
2015. aug. 29. 09:39
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, nem másik pasit keresek.:)
A jelenlegivel szeretném megoldani a dolgot. :)
2015. aug. 29. 09:44
3/10 561 válasza:
Kérdezd meg tőle hová siet.Beszéljetek róla.Mond el te mit hogyan szeretnél,mondja el ő is.Fel lehet dobni az együttléteket különböző dolgok kipróbálásával.Ha nincs ötlet lehet együtt keresgélni.Lehet,hogy neki el laposodott és túl akar lenni rajta.Sok oka lehet de kevés az info amit leirtál.Ha gondolod privátban beszélhetünk hátha tudok segiteni nektek.
2015. aug. 29. 10:09
4/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy az első szex óta unná...
ez a "kérdezd meg tőle hova siet" baromira hasznos volt :D
2015. aug. 29. 10:11
5/10 561 válasza:
Nem viccnek szántam a "Kérdezd meg hova siet"mondatot..A feleségem tőlem is megkérdezte annak idején mert hasonló cipőben jártunk.Megoldottuk.
2015. aug. 29. 10:33
6/10 anonim válasza:
Vszleg rossz beidegződés nála, de az ejakuláció késleltetése tanulható, gyakorolható. Maszturbálással lehet a legjobban gyakorolni, hogy minél lassabban, minél később érjen el a csúcsra. Egy jó maszti 1-2 órát is el tud tartani, nagyjából végig merev cerkával. Csak a többség gyorsan szereti csinálni, lehet, hogy nála is ez a probléma, hogy ezt szokta meg. Másfelől lehet valami pszichés oka is (gyerekkori trauma, ilyesmi), ez esetben nyilván egy pszichológus tudna segíteni. De első körben guglizzatok rá a technikákra, amikkel meg lehet hosszabbítani az együttlétet, és próbálkozzatok.
2015. aug. 29. 12:08
7/10 anonim válasza:
Még nagyon fiatalok vagytok. Meg kell vele beszélni, ha érzi, hogy jön, akkor inkább álljatok le pár másodpercre, nálam ez majdnem egyenlő azzal, mintha újra kezdenénk. Írják még a dokik az elszorítást a makk alatt, de én soha nem gyakoroltam. Kicsit nem mozgok, aközben kézzel játszok a csiklóval, mert viszont a nőnél meg nem árt, ha előbb élvez, és akkor kb. egyszerre lesz nekünk jó.
2015. aug. 29. 13:40
8/10 A kérdező kommentje:
Vannak pózok amikor már majdnem elmegyek én is, 2-3 perc kellene csak, de ő beelőz...
2015. aug. 29. 17:12
9/10 nagybotos válasza:
Én is néha túl izgatott, túl gyors voltam. Pl egy időben ilyenkor (Nő hanyatt, én felül, és én 180 fokot elforogtam rajta,úgy, hogy benne voltam végig, és megálltunk --az én fejem az ő lábainál, így "lenyugodva" aztán már nem sültem el hamar, utól ért engem az ösztönömet, a kontrollom.
POLILILI.HU blog foglalkozik vele. Itt szexuál pszichológusok is beszélnek. FOGLALKOZZ VELE! NE RÖGZÜLJÖN! sZERESD A NŐT!
2019. máj. 12. 18:32
10/10 anonim válasza:
Mi lett végül a zsebhoki huszár kis csírával?Kidobtad a kiscsírát kérdező,sok volt neki a recska,vagy meg tanulta végül,hogyan kell dugni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!